Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤζένη Θεωνά: «Mετά το παιδί μπορεί να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι...

Τζένη Θεωνά: «Mετά το παιδί μπορεί να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου»

Η Τζένη Θεωνά μιλά για τον 3,5 ετών γιο της Αρίωνα, τις αλλαγές που έφερε στη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον τρόπο με τον οποίο ερωτεύεται από την αρχή τον σύντροφο της.

Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαμά-δες», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη και πόσο αυτή άλλαξε μετά τον ερχομό του παιδιού της.

“Μετά τον ερχομό του παιδιού, καμία έννοια δεν έχει το ίδιο περιεχόμενο. Από τη μία λες ‘’τι έχω κάνει στη ζωή και μου αναλογεί αυτή η αγάπη’’ που σου δίνει το παιδί σου και από την άλλη νιώθεις ενοχές για τα αυτονόητα. Οι μπαμπάδες έχουν έναν καταπιεστικό ρόλο, του δυνατού. Το συναίσθημα τους επετράπη τα τελευταία χρόνια“, τόνισε η Τζένη Θεωνά και πρόσθεσε:

“Δεν το περίμενα, πίστευα ότι θα ήθελα έναν άντρα αυτοκόλλητο. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω ότι ο σύντροφος μου κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Ο Δήμος έχει άγχος με το παιδί. Τον άκουγα μια μέρα να του λέει να περιμένει να πάω εγώ για να φάει ένα αμύγδαλο”.

Και συνέχισε:

“Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι. Θέλει δουλίτσα. Όταν ο Δήμος μου λέει ‘είσαι πολύ καλή μητέρα’ ή ‘θα ήθελα να έχω μια μαμά σαν εσένα’ είναι πολύ μεγάλο κομπλιμέντο”.
Τα πιο σημαντικά