Τζένη Θεωνά για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Με προβλημάτισε αυτό που είπε για τον τίτλο της εκπομπής»

13 Νοεμβρίου, 2022 2:32 ΜΜ
More videos

Την πρόσφατη τοποθέτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον τίτλο της εκπομπής «Μαμά-δες» σχολίασε η παρουσιάστρια Τζένη Θεωνά.

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε πει ότι σαν γονιός βλέποντας τον συγκεκριμένο τίτλο νιώθει ότι δεν τον αφορά η εκπομπή και πως τον αποκλείει από ένα σύνολο προτείνοντας να ονομαστεί “γονείς”

«Έχει γίνει πολλή συζήτηση γύρω από αυτό. Δεν ήρθα καθόλου σε δύσκολη θέση» δηλώνει η Τζένη Θεωνά στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και την Ελένη Βουλγαράκη και προσθέτει: «Σίγουρα η εκπομπή ξεκίνησε και ίσως αρχικά να απευθυνόταν περισσότερο στις γυναίκες. Ο τίτλος είναι «Μαμά δες», θα δεις πάρα πολλά πράγματα, και όχι «Μαμάδες». Άρα δεν αποκλείεται κανείς».

Για το ενδεχόμενο να γίνει κάποια αλλαγή στον τίτλο της εκπομπής στην πορεία της σεζόν, η ηθοποιός επισημαίνει: «Θα το σκεφτόμουν ειλικρινά. Ακούω πάρα πολύ το αίτημα ενός ανθρώπου που αισθάνεται ότι με αυτόν τον τίτλο δεν συμπεριλαμβάνεται. Είμαι ανοιχτή σαν γονέας και σαν παρουσιάστρια και χάρηκα που έθεσε και προβληματιστήκαμε».