Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤζένη Μπαλατσινού: Βόλτα με το καρότσι στο κέντρο της Αθήνας - Έχει...

Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα με το καρότσι στο κέντρο της Αθήνας – Έχει μεγαλώσει πολύ ο γιος της

Φωτογραφίες μαμάς και γιου

Η Τζένη Μπαλατσινού ζει μοναδικές στιγμές με τον τέταρτο γιο της, ο οποίος έχει έρθει στη ζωή του μοντέλου τα τελευταία τρία χρόνια και την έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό. Μαμά και γιος λοιπόν, απαθανατίστηκαν αποκλειστικά από τον φακό του Youweekly.gr.

Το γνωστό μοντέλο και μητέρα τεσσάρων παιδιών περπατούσε με πολύ κομψό look – όπως συνηθίζει άλλωστε – ανάμεσα στους περαστικούς, σε πολύ κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Η βόλτα της Τζένης Μπαλατσινού με τον γιο της, Παναγιώτη – Αντώνιο

Ο μικρός Παναγιώτης Αντώνιος, όπως βλέπουμε και στις παρακάτω φωτογραφίες κάθεται στο καρότσι του, όσο η Τζένη Μπαλατσινού το σπρώχνει απολαμβάνοντας τη βόλτα τους στην “καυτή” Αθήνα των τελευταίων ημερών.

balatsinou gios jpg tzeni balatsinou jpg

Σε συνέντευξή της, η Τζένη Μπαλατσινού στο Πάμε Δανάη είχε μιλήσει για την μητρότητα για για το γεγονός ότι απέκτησε το τέταρτο παιδί της σε μεγαλύτερη ηλικία σε σχέση με τα πρώτα τρία: «Το ότι έγινα ξανά μητέρα σε μεγάλη ηλικία και μετά από τρία παιδιά, ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ, ούτε ήταν προγραμματισμένο. Με το τέταρτο παιδί, τον Παναγιώτη, στην αρχή ήμουν αγχωμένη αν θα είμαι δοσμένη με όλες μου τις αισθήσεις σε αυτή τη νέα κατάσταση. Δεν περίμενα ότι τα συναισθήματα της μητρότητας μπορούν να γεννηθούν ξανά και μάλιστα πιο συνειδητά λόγω της ωριμότητας. Είμαι ευλογημένη που έγινα ξανά μητέρα, είναι ό,τι ωραιότερο μπορεί να συμβεί ακόμη και σε αυτή την ηλικία.

Με τον μικρό τα ξαναζώ όλα από την αρχή διαφορετικά, γιατί είμαι κι εγώ διαφορετική, προσπαθώ να απολαύσω κάθε δευτερόλεπτο στην επαφή μαζί του. Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα. Το πιο σπουδαίο, σημαντικό και ουσιαστικό αποτύπωμα που μπορώ να αφήσω στον κόσμο είναι τα παιδιά μου, να τους αφήσω όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη»,

Τα πιο σημαντικά