Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Mεγάλωσε πολύ ο γιος τους και μας...

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Mεγάλωσε πολύ ο γιος τους και μας το δείχνουν με μια φωτογραφία

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει καταφέρει να συνδυάζει άψογα επαγγελματικά με προσωπικά και παρά το γεγονός ότι έχει τέσσερα παιδιά, προλαβαίνει να είναι συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας προσπαθούν να κρατούν την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα δικτύωσης σπανίζουν, όπως και οι δημόσιες εμφανίσεις.

Τον ελεύθερο χρόνο τους, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας προτιμούν να πηγαίνουν βόλτες σε πάρκα και παιδικές χαρές με τον μονάκριβό τους, Παναγιώτη Αντώνιο, να περπατούν στο κέντρο της Αθήνας και να χαλαρώνουν στο σπίτι τους.

Μία τέτοια οικογενειακή στιγμή απαθανάτισε ο Βασίλης Κικίλιας, το μεσημέρι της Κυριακής, φωτογραφίζοντας τον γιο τους στο σπίτι. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πόσταρε μία φωτογραφία του Κικίλια Junior που παίζει φορώντας τα παπούτσια του μπαμπά του.

Στη λεζάντα, μάλιστα, ο Βασίλης Κικίλιας έγραψε: «Σαν να βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε»! Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια «έπεσαν βροχή» με τον μικρό να κλέβει τις εντυπώσεις.

Τα πιο σημαντικά