Τζένη Μπαλατσινού: Η εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

7 Οκτωβρίου, 2020 10:19 ΜΜ
More videos

Στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε μία σπάνια εμφάνιση, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Τζένη Μπαλατσινού. Η σύζυγός του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, που βρίσκεται σε προχωρημένη πλέον εγκυμοσύνη της, εντυπωσίασε με το στυλ της. Για την εξόρμησή της στο κέντρο της πόλης, επέλεξε να φορέσει χακί τζιν και μία αέρινη σομόν μπλούζα που κάλυπτε επιμελώς τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους, που όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι είναι αγόρι.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί του Βασίλη Κικίλια ενώ η Τζένη Μπαλατσινού θα γευτεί τη χαρά της μητρότητας για τέταρτη φορά καθώς έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φακός του Hello.gr:

Τζένη Μπαλατσινού: Η εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης τηςΤζένη Μπαλατσινού: Η εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης τηςΤζένη Μπαλατσινού: Η εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης τηςΤζένη Μπαλατσινού: Η εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης τηςΤζένη Μπαλατσινού: Η εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης τηςΤζένη Μπαλατσινού: Η εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της