Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤζένη Καζάκου: «Λóγω της оικογένειας μου θα ανοίξουν πέντε πóρτες παραπάνω»

Τζένη Καζάκου: «Λóγω της оικογένειας μου θα ανοίξουν πέντε πóρτες παραπάνω»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν η Τζένη Καζάκου το μεσημέρι της Τετάρτης 12/6.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε με τον παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλο για τα πρώτα βήματα της καριέρας της, καθώς και για τον ρόλο που έπαιξαν στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική οι γονείς της Κωνσταντίνος Καζάκος και Τάνια Τρύπη.

Θυμίζουμε επίσης ότι παππούς και γιαγιά της αντίστοιχα είναι οι αείμνηστοι ηθοποιοί Κώστας Καζάκος και Τζένη Καρέζη. Από τη δεύτερη, μάλιστα, πήρε το όνομά της με τις συγκρίσεις έκτοτε να μην έχουν σταματήσει. Η Τζένη Καζάκου απάντησε αν τελικά της ανοίχτηκαν πόρτες λόγω ονόματος.
Η εξομολόγηση της Τζένης Καζάκου για την οικογένειά της

«Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι πολύ περήφανη για την οικογένειά μου. Από εκεί και πέρα λόγω οικογένειας και από τη στιγμή που επέλεξα να κάνω αυτό το επάγγελμα, θα μου ανοίξουν πέντε πόρτες παραπάνω. Από εκεί και πέρα, όμως, είναι στο δικό μου χέρι τι θα κάνω, γιατί αν δεν είμαι εγώ καλή, δεν συμφέρω. Δεν συμφέρω στον παραγωγό, στον σκηνοθέτη και το επίπεδο της δουλειάς θα πέσει, οπότε μόνο ο χρόνος και με την εμπειρία που θα αποκτήσω θα δούμε τι μπορεί να κάνω και τι όχι», τόνισε η Τζένη Καζάκου μιλώντας σχετικά με την οικογένειά της.

«Τη γιαγιά μου δεν την γνώρισα για να έχω εικόνες πιο προσωπικές. Έχω την αίσθησή της από αυτά που έχω δει και ό,τι έχω ακούσει από τον μπαμπά μου», συμπλήρωσε η Τζένη Καζάκου αναφερόμενη στην αείμνηστη Τζένη Καρέζη.
Τα πιο σημαντικά