Τζέισον-Αντιγόνη: «Με χαρά θα κατέβαινα στα έδρανα της Βουλής»

4 Νοεμβρίου, 2018 1:07 ΜΜ
More videos

Έδειξε προτίμηση σε κόμμα του δημοκρατικού τόξου – «Κάθε κόμμα που θα εντάξει ένα ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ άτομο, ένα άτομο με την μαχητικότητα που διακρίνει εμένα, σίγουρα θα είναι κέρδος και για εκείνο και θα δείξει ότι η Ελλάδα πάει μπροστά»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με κάποιο κόμμα εμφανίστηκε το Τζέισον-Αντιγόνη μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, στην εκπομπή του Νικήτα Κορωνάκη και της Μαρίας Κατσή.

«Δεν είναι ακόμα κάτι ανακοινώσιμο αλλά αυτό το οποίο κάνω είναι πολιτική με την ευρεία έννοια και την ουσιαστική. Ο ακτιβισμός είναι πολιτική, το να εκφράζεις τις απόψεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πολιτική. Έχω πει ότι από τα θεωρεία της Βουλής που έχω υπάρξει, με χαρά θα κατέβαινα στα έδρανα. Η πρόθεση υπάρχει, πάντα με ενδιέφερε, από μικρό παιδί κάπως να αλλάζω και να αντιτίθεμαι στην εξουσία και στην καθεστηκυία τάξη» είπε το Τζέισον-Αντιγόνη.

Στην ερώτηση με ποιο κόμμα θα προτιμούσε να συνεργαστεί απάντησε «σίγουρα με κάποιο στο δημοκρατικό τόξο. Σε μια εποχή που ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο λαϊκισμός ανεβαίνει, η αριστερά με το φιλελεύθερο χώρο πρέπει να συνασπιστούν όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και να είναι κοντά».

Σύμφωνα με τον ίδιο «κάθε κόμμα που θα εντάξει ένα ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ άτομο, ένα άτομο με την μαχητικότητα που διακρίνει εμένα, σίγουρα θα είναι κέρδος και για εκείνο και θα δείξει ότι η Ελλάδα πάει μπροστά».

Όσον αφορά την αλλαγή της εμφάνισής του – καθώς πρόσφατα έκοψε τα μακριά μαλλιά που ήταν ένα από τα κύρια γνωρίσματά του – είπε ότι δεν το έκανε μόνο για περιστάσεις. «Ό,τι κάνω το φοράω σε όλες τις διαστάσεις της ζωής μου» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου το Τζέισον-Αντιγόνη είπε ότι «είμαστε σε μια ιστορική συγκυρία πολύ δύσκολη παγκόσμια, πάμε και μπροστά και πίσω. Πρέπει να συνασπιστούμε και να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα αυτό. Το ζήτημα του Ζακ δείχνει το πού πορευόμαστε. Πρέπει να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό, στην ελευθερία και τη δημοκρατία. Ό,τι συνέβη στον Ζακ, τον συγκάτοικό του και σε μένα παλαιότερα που έχω πέσει θύμα επίθεσης, σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περπατήσουμε ελεύθερα ούτε καν στην πρωτεύουσα αυτής της ευρωπαικής χώρας. Το να περπατάς και να μιλάς ελεύθερος πρέπει να είναι δεδομένο».

Έκοψα πρόσφατα τα μαλλιά του

Κούρεψε τα μακριά μαλλιά του και τα έκανε δωρεά, όπως είπε στους followers του στο Instagram αλλά σίγουρα τώρα είχε μια πιο σοβαρή εμφάνιση για την… βουλή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Antigone Dane (@jasonantigonedane) on