Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαTζέιμς Καφετζής εναντίον Νίκου Μπάρτζη: «Έχω απογοητευθεί»

Tζέιμς Καφετζής εναντίον Νίκου Μπάρτζη: «Έχω απογοητευθεί»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης ήταν ο πρώην παίκτης του Survivor αλλά και νυν παίκτης του J2US, Τζέιμς Καφετζής. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από την Άννα Μαρία Βέλλη, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε μετά την εξομολόγησή της youtuber για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της. Επίσης αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Νίκο Μπάρτζη.

Όπως δήλωσε, «μου κοστίζει ότι είμαι αυθόρμητος. Εγώ βγήκα με καλή πρόθεση και για να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Ήταν άθελά μου και με στενοχωρεί που χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα που είναι η κακοποίηση και γίνεται focus ανάμεσα στη σχέση μας. Αυτό είναι πάρα πολύ λυπηρό. Τη δήλωση την είχα κάνει την Πέμπτη στην Ελένη Βουλγαράκη. Μπήκα και είδα τι είχε πει και μετά μίλησα. Δεν είχα πει κάτι παραπάνω από ότι έχει πει η Άννα Μαρία. Αυτό έγινε Πέμπτη, την Παρασκευή συζητήσαμε στο γκρουπ και μας είπε να μην πάρουμε θέση. Το Σάββατο με πήρε η Άννα Μαρία έξαλλη. Της είπα ότι πήγα να την υπερασπιστώ. Ήταν άθελά μου, δεν το έκανα με κάποιο σκοπό. Μπράβο της που βγήκε και το είπε. Με πήρε η μπάλα. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός που έγιναν όλα αυτά χθες».

Όσο για τον Νίκο Μπάρτζη, o Τζέιμς Καφετζής δήλωσε: «Με τον Νίκο έχω απογοητευθεί. Δεν θέλω να πω παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Την Κυριακή βρεθήκαμε στα μπουζούκια, είχαμε πάει με διαφορετικές παρέες και δεν ήρθε να μου πει τίποτα. Χορέψαμε αλλά δεν κατάλαβα να έχει κάτι. Έχουμε απομακρυνθεί, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα και στεναχωρήθηκα με το χθεσινό και θεωρώ ότι ήταν αφορμή για κάτι άλλο. Το βρίσκω παράλογο. Περίμενα να με πάρει ο Νίκος και να μου πει ότι έκανα λάθος. Εγώ καλό πήγα να κάνω και συγγνώμη. Δεν είπα κάτι παραπάνω από αυτά που έχει πει. Ειπώθηκε χθες ότι το έκανα για να πάρω δημοσιότητα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:Τα πιο σημαντικά