Τζέικ Τζίνενχαλ: «Δεν πιστεύω ότι το μπάνιο είναι απαραίτητο»

11 Αυγούστου, 2021 8:43 ΜΜ
More videos

O Τζέικ Τζίλενχαλ είναι ένας από τους καλύτερους και πιο αδικημένους ηθοποιούς της γενιάς του. Όλοι οι σινεφίλ το ξέρουν αυτό. Αυτό που δεν ήξεραν μάλλον είναι ότι ο Τζέικ δεν έχει και την καλύτερη σχέση με το μπάνιο, μιας και όπως δήλωσε στο Vanity Fair δεν το θεωρεί και τόσο απαραίτητο.

«Όλο και περισσότερο θεωρώ ότι το μπάνιο είναι λιγότερο απαραίτητο, μερικές φορές», ανέφερε συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός ενώ προωθεί την καμπάνια της Prada για το άρωμα «Luna Rossa Ocean».

«Πιστεύω, επειδή ο Έλβις Κοστέλο είναι υπέροχος, ότι οι καλοί τρόποι και η κακή αναπνοή δεν σε οδηγούν πουθενά. Το κάνω λοιπόν. Αλλά πιστεύω επίσης ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος, ο οποίος δεν κάνει μπάνιο και που κι αυτό είναι πολύ καλό για την διατήρηση του δέρματος και καθαρίζονται με φυσικό τρόπο τον εαυτό τους» πρόσθεσε ο Τζίλενχαλ, ενώ τόνισε ότι είναι «μπερδεμένος με το ότι τα σφουγγάρια προέρχονται από τη φύση», αφού «αισθάνεται ότι έχουν κατασκευαστεί σε εργοστάσιο, και στην πραγματικότητα δεν είναι αλήθεια».

Η φάση στο Χόλιγουντ τώρα τελευταία είναι «τι να κάνεις, να κάτσεις να πλένεσαι» μιας και η Μίλα Κούνις με τον Άστον Κούτσερ είχαν παραδεχθεί ότι πλένουν τα παιδιά τους, μόνο όταν δουν τη βρωμιά πάνω τους.