Τζανακόπουλος-Αχτσιόγλου: Ρομαντικό τετ α τετ σε ταβερνάκι στο Παγκράτι

14 Απριλίου, 2018 1:08 ΜΜ
More videos

Μπορεί να προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, τα τρυφερά συναισθήματα του Δημήτρη Τζανακόπουλου όμως για την αγαπημένη του Έφη Αχτσιόγλου έχουν γίνει το talk of the town στα πηγαδάκια της Βουλής. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η υπουργός Εργασίας έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα πολύ κοντά και ένας έρωτας γεννήθηκε στα βουλευτικά έδρανα.

Οι δυο τους κρατούν φυσικά πολύ χαμηλούς τόνους, προσπαθώντας να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το ειδύλλιο τους, το φλερτ όμως και τα τρυφερά βλέμματα όποτε συναντιόνται δεν έχουν τέλος. Και όπως όλα δείχνουν, σιγά σιγά και οι ίδιοι αρχίζουν να μην κρύβονται πια.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε ρομαντικό τετ α τετ σε ταβερνάκι στο Παγκράτι και οι δυο τους έδειχναν να το απολαμβάνουν πολύ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Secret των Παραπολιτικών, οι δυο τους βρέθηκαν στο αγαπημένο στέκι στο Παγκράτι πριν λίγες μέρες. Κάθισαν για αρκετή ώρα ο ένας απέναντι στον άλλον, γέλασαν, έφαγαν και ήπιαν τις μπύρες τους. Αυτή, μάλιστα, ήταν η δεύτερη κοινή έξοδός τους, αφού το πρώτη έγινε στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν και οι δυο για το Περιφερειακό Συνέδριο.

Η φωτογραφία από την έξοδό τους:

[tlife]