«Τυράκι στη φάκα»: Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα για την Ρωσίδα κατάσκοπο και τα Τέμπη

18 Μαρτίου, 20234:02 ΠΜ
More videos

Προσπάθεια αλλαγής ατζέντας “βλέπει” η Έλενα Ακρίτα, πίσω από την υπόθεση της Ρωσίδας κατασκόπου που ξετρύπωσε η ΕΥΠ, θέμα που από χθες απασχολεί τα ΜΜΕ.

Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας εκτιμά ότι η είδηση προέκυψε για να ξεχαστεί η τραγωδία στα Τέμπη. “Τυράκι στη φάκα είναι η κατάσκοπος. Για ν’ αλλάξουν την ατζέντα και να ‘’ξεχάσουμε’’ τα Τέμπη. Δεν τσιμπάμε. Δεν ξεχνάμε” έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook, με την ανάρτησή της να συγκεντρώνει μέσα σε μία ώρα πάνω από 9.000 likes.

Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ, με ανακοίνωσή της η ΕΥΠ γνωστοποίησε ότι εντόπισε Ρωσίδα κατάσκοπο, η οποία ήρθε στην Ελλάδα το 2018, χρησιμοποιώντας το όνομα “Μαρία Τσαλλά”. Εμφανιζόταν ως φωτογράφος και ιδιοκτήτρια καταστήματος με είδη πλεξίματος στο Παγκράτι.

Τον περασμένο Ιανουάριο διέφυγε στη Ρωσία, με την ΕΥΠ να τονίζει ότι επρόκειτο για πράκτορα illegal, δηλαδή για την κατηγορία εκείνη των κατασκόπων που ζούνε και συμπεριφέρονται στην χώρα που τους έχει ανατεθεί να πάνε, με βάση την ιστορία ζωής που έχει δημιουργηθεί για αυτούς, ώστε να προστατεύσουν την αποστολή τους.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News