«Τυχερός που γιορτάζω ζωντανός τα γενέθλιά μου»: Συγκλονίζει ο Ηλίας Μαμαλάκης και μας δίνει μια συμβουλή ζωής

22 Νοεμβρίου, 2022 2:25 ΜΜ
More videos

“Τέλος καλό όλα καλά” με την περιπέτεια υγείας που είχε ο γνωστός σε όλους μάγειρας και συγγραφέας Ηλίας Μαμαλάκης. Πριν από λίγες μέρες, ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει πως νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Λευκωσίας και πλέον, με νέα του ανάρτηση στο Facebook, δήλωσε ευγνώμων που γιορτάζει ζωντανός τα γενέθλιά του.

Άφησε ένα μικρό παράπονο, καθώς όπως είπε, αλλιώς φανταζόταν αυτή τη μέρα, με κόσμο και όχι σε ένα ξενοδοχείο, ωστόσο αισθάνεται τυχερός μετά την περιπέτεια υγείας που είχε. Διευκρίνισε, πως το φαγητό ήταν καθαρό και ήταν θέμα κάποιος τοξίνης, γι αυτό συνέστησε να πλένουμε καλά τα χέρια μας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης στο Facebook:

“Αλλιώς τα είχα σκεφτεί τα γενέθλιά μου. Πιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ’ ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ΄ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή.

Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα. Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές.

Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους”.