Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤuπάς, πήρε το «μικρόβıο» των γονιών του: Ο 15χρονος γιος των Καρβέλα-Πάνια...

Τuπάς, πήρε το «μικρόβıο» των γονιών του: Ο 15χρονος γιος των Καρβέλα-Πάνια κάνει ήδη τη δική του καριέρα

Ο Ανδρέας Καρβέλας, ο γιος που απέκτησε ο Νίκος Καρβέλας και την Αννίτα Πάνια, έχει πάρει το μικρόβιο του πατέρα του στη μουσική, καθώς ασχολείται με την τραπ, αλλά και της μητέρας τους στο γυαλί.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής της «Έλεος» με τον Ηλία Ψινάκη, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γιο της.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η Αννίτα Πάνια «ο Νίκος Καρβέλας μού την έπεσε από το τηλέφωνο. Το ζήσαμε πολύ ωραία αυτό που ζήσαμε, εγώ δεν είχα μητρικό φίλτρο, ήρθε από τη σχέση μου με τον Νίκο, θέλαμε να έρθει ένα παιδί στη ζωή μας και ήρθε ο Ανδρεάς. Είναι ο άντρας μου για όλα πλέον. Περνάμε ωραία μαζί. Εμπιστεύομαι πολύ τον γιο μου, η ανασφάλεια και η ανησυχία υπάρχει πάντα όμως».

Ο Ανδρέας Καρβέλας κάνει ήδη καριέρα

Ειδικότερα, τα τελευταία χρόνια, ο νεαρός έχει δείξει την κλήση του στη μουσική και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έχει δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube και είναι ένας micro-influencer, με τον λογαριασμό του σε Instagram και Youtube να ξεπερνά τους 10 χιλιάδες ακόλουθους.

Ο έφηβος αγαπά την τραπ σκηνή και όποτε έχει την ευκαιρία, φωτογραφίζεται με αγαπημένους του καλλιτέχνες, όπως ο Snik και o Ηawk.

Ο Ανδρέας Καρβέλας είναι αδερφός της Σοφίας Καρβέλα, την οποία ο μουσικός απέκτησε με την Άννα Βίσση, αλλά και του 9 μηνών αγοριού, που απέκτησε με τη νυν σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου.

Αντιδράσεις είχε προκαλέσει το τραγούδι του Ανδρέα Καρβέλα

Πριν από μία τετραετία, ο 15χρονος δημοσίευσε το πρώτο του τραγούδι στο Internet, με στίχους αμφιλεγόμενους, οι οποίοι είχαν προκαλέσει αντιδράσεις.

Μάλιστα, τότε ο 10χρονος έγινε viral και το βίντεό του συγκέντρωσε πάρα πολλά views σε μικρό χρονικό διάστημα. Τους στίχους τους είχε γράψει ο ίδιος- ένα ακόμη κοινό στοιχείο με τον μπαμπά του.
Τα πιο σημαντικά