Τσοχατζόπουλος: Ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει: «Είμαι θύμα σπείρας που ήθελε να με εκθέσει»

11 Νοεμβρίου, 20211:03 ΜΜ

Την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Βίκυς Τσοχατζοπούλου και της ξαδέρφης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ελπινίκης Τσοχατζοπούλου ένα ηχητικό ντοκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου 8 μήνες πριν πεθάνει βγαίνει στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στο ηχητικό ακούγεται ο πρώην Υπουργός να μιλά για την διαμάχη που είχε με την οικογένειά του, ενώ μάλιστα, κατηγορεί την ξαδέρφη του Νίκη αλλά και μια σειρά από ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν, ότι αποτελούν μια οργανωμένη σπείρα που είχε ως σκοπό να τον εκθέσει ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά.

Ολόκληρη η τοποθέτησή του:

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.

Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στο ηχητικό ντοκουμέντο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News