Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
διάφοραΤσίπρας σε συμμαθητή του στη Μύκονο: «Εσύ δεν άλλαξες καθόλου ρε π...στη»

Τσίπρας σε συμμαθητή του στη Μύκονο: «Εσύ δεν άλλαξες καθόλου ρε π…στη»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε μια απρόσμενη συνάντηση με συμμαθητή του από το λύκειο και αναπόλησαν στιγμές από τα μαθητικά χρόνια

Τη Μύκονο επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποίησε συναντήσεις με τον δήμαρχο Μυκόνου Κωσνταντίνο Κουκά και φορείς του νησιού.

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις συναντήσεις του, περπάτησε στα Ματογιάννια όπου συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες για τα έκτακτα μέτρα που επιβλήθηκαν στο νησί για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού, εκεί στα σοκάκια του νησιού των Ανέμων ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε μια απρόσμενη συνάντηση.

Ο λόγος για έναν συμμαθητή του από το πολυκλαδικό λύκειο Αμπελοκήπων με τον οποίο είχαν σύντομη συνομιλία και θυμήθηκαν ιστορίες από τα μαθητικά χρόνια.

«Εσύ δεν άλλαξες καθόλου ρε π…στη», ακούγεται να λέει στο βίντεο που ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας στον συμμαθητή του και στη συνέχεια αναπόλησαν τις στιγμές από την πενθήμερη στη Ρόδο, όπου «έφευγαν καρέκλες στην πισίνα».

Νωρίτερα, στο δημαρχείο Μυκόνου σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ο Αλέξης Τσίπρας μοιράστηκε με τον Κωνσταντίνο Κουκά τις εμπειρίες του από τις διακοπές του στο νησί των ανέμων, ως φοιτητής, με τις αναμνήσεις από τη νυχτερινή ζωή του νησιού να του έχουν μείνει αξέχαστες.

Τα πιο σημαντικά