Τσίπρας: «Το ποινικό μας μητρώο πιο καθαρό κι από τον ξάστερο ουρανό»

6 Φεβρουαρίου, 201810:44 ΜΜ
More videos

Επιχειρώντας να επαναφέρει στην ατζέντα το επιχείρημα περί «ηθικού πλεονεκτήματος», ο Αλέξης Τσίπρας επεφύλαξε δύο έμμεσες πλην σαφείς αναφορές στις εξελίξεις της υπόθεσης Novartis, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 9ο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής:

«Ξέρω πολύ καλά ότι ως κυβέρνηση και λάθη κάνουμε, και παραλείψεις υπάρχουν στο έργο μας. Όμως έχω το δικαίωμα να πω αυτό: Το πολιτικό και ποινικό μας μητρώο είναι πιο καθαρό και από τον ξάστερο ουρανό».

Ομιλία στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση

Ομιλία στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

 

Ο Αλέξης Τσίπρας πρόσθεσε ότι «αυτό που καθοδηγεί τις πράξεις μας, είναι η αντίληψη μας για την πολιτική ως προσφορά και ως ηθικού καθήκοντος» και πως «γι’ αυτό και εκεί που οι άλλοι απέτυχαν, εμείς τώρα πετυχαίνουμε».

Και πρόσθεσε: Αυτό που πρέπει να κάνουν κόμματα και πολίτες για την πατρίδα είναι «να πάρουμε οριστικό διαζύγιο με τις συνήθειες και τις νοοτροπίες του χθες. Να πάρουμε όλοι αποστάσεις από την Ελλάδα του χθες και από τα πρόσωπα που την σημάδεψαν. Από πρόσωπα που έκαναν τον πατριωτισμό σημαία ευκαιρίας για να υπηρετήσουν τα πιο ευτελή ιδιοτελή συμφέροντα».

[kathimerini]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News