Τσίπρας για φωτιές: «Με προβληματίζουν οι παράλληλες εστίες»

23 Ιουλίου, 2018 8:57 ΜΜ
More videos

Από τη Βοσνία ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τις φωτιές που είναι σε εξέλιξη στην χώρα. Είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους υπουργούς, σημειώνοντας ότι τον προβληματίζουν οι παράλληλες εστίες.

Διαρκής είναι η ενημέρωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τις φωτιές στην Αττική. Ο πρωθυπουργός, που βρίσκεται σε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Μόσταρ, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Νίκο Τόσκα για την εξέλιξη των πυρκαγιών.

Μάλιστα πριν από λίγο ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: “Πληροφορήθηκα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Αττική με τρία παράλληλα μέτωπα. Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς.

Όλες οι επίγειες δυνάμεις επιχειρούν. Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάνουμε ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αντιμετωπιστούν οι φωτιές. Με προβληματίζουν οι παράλληλες εστίες. Η σκέψη μου βρίσκεται εκεί”.

Ο κ. Τσίπρας, είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.