Τσιάρτας: «Η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας»

7 Οκτωβρίου, 2020 6:45 ΜΜ
More videos

Ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, πόσταρε στα social media για τη μέρα της υποκρισίας.

Ιστορικές κρίνονται οι αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, με τα ηγετικά στελέχη της να κρίνονται ένοχα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, στο σημείο ξέσπασαν εκτεταμένα επεισόδια που διήρκεσαν για περίπου 15 λεπτά.

Έπειτα από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και τις πανηγυρικές εκδηλώσεις για την απόφαση του δικαστηρίου, ο Βασίλης Τσιάρτας έγραψε στο Τwitter αλλά και στο facebook: «Η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας».

Λίγο αργότερα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε νέα ανάρτηση επισημαίνοντας πως: «Ουδέποτε είχα, έχω ή θα έχω σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Η ανάρτηση αφορά τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Για να τελειώνουμε με τις ταμπέλες».

Ο πρώην διεθνής άσος είχε απασχολήσει και για το σχόλιό του για την καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος για τη Γιορτή του Πατέρα λέγοντας πως είναι ότι πιο χυδαίο και απαξιωτικό για τον πατέρα. Η καμπάνια της ΑΒ απεικόνιζε έναν μπαμπά, βαμμένο με μέικ απ και άλλα κοριτσίστικα αξεσουάρ να κρατά αγκαλιά την κόρη του.