Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΤσιάρτας για γκέι υιοθεσία: «Κανένα νομοσχέδιο δε μας επιβάλει τις ανώμαλες επιθυμίες...

Τσιάρτας για γκέι υιοθεσία: «Κανένα νομοσχέδιο δε μας επιβάλει τις ανώμαλες επιθυμίες σας»

Μετά την είδηση ότι η Βουλή ετοιμάζεται να περάσει νομοσχέδιο όπου ομόφυλα ζευγάρια θα μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά ο Βασίλης Τσιάρτας ξεσπά με νέα επιθετική ανάρτηση του στo facebook.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, δημοσιογράφου και πολιτικού, ο οποίος καλωσόρισε την συγκεκριμένη εξέλιξη, έγραψε:

«Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το οτι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοίωσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρεται όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά».

Τα πιο σημαντικά