Τσελέντης για Λάκη Γαβαλά: «Είναι πολύ πιο άνδρας από μερικούς που κάνουν τους άνδρες»

Μαρ 26, 2021 9:28 ΜΜ
More videos

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε στο διαδίκτυο, η χθεσινή ενδυμασία του Λάκη Γαβαλά, με την οποία τίμησε, με τον δικό του τρόπο, την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα ο γνωστός σχεδιαστής ανάρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει ως «σύγχρονος τσολιάς», έχοντας μία τσάντα Hermes στα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατέκριναν την συγκεκριμένη εμφάνιση. Ο σεισμολόγος όμως Άκης Τσελέντης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έκανε μία ανάρτηση «φωτιά», με την ελπίδα ότι θα σταματήσουν τα κακεντρεχή σχόλια.

«Σε αυτό τον τοίχο τα λέμε όλα είτε αρέσουν είτε όχι, μόνο αλήθειες, ακουστέ λοιπόν με αφορμή τα ειρωνικά ρατσιστικά σχόλια που διάβασα στο διαδίκτυο για την εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά»

Ο Γαβαλάς είναι πολύ πιο άνδρας από μερικούς που κάνουν τους άνδρες…. Και προτιμώ 100 σαν τον Γαβαλά πάρα τύπους σαν τον Λιγνάδη και τους όμοιους του…

Ο άνθρωπος αυτός δεν έκρυψε ποτέ την ταυτότητα του… Πλήρωσε με φυλάκιση τα χρέη του και ποτέ δεν προσέβαλε κανέναν. Η εκκεντρική του εμφάνιση ήταν και θα είναι η σφραγίδα του…. Διαφήμισε την Ελλάδα σ όλο τον κόσμο….

Ο κύριος αυτός έχει πιο πολλά…..προσόντα από πολλούς άλλους που το παίζουν αρσενικά… Η σεξουαλική του ιδιαιτερότητα δεν τον κάνει λιγότερο Έλληνα… Η τσάντα ελληνική σημαία σας πειράζει…. Όταν βλέπετε όμως στην παραλία απλωμένες πετσέτες ελληνική σημαία…δεν σας χαλάει;;;;

Το τσαντάκι φέσι της Αγγελόπουλου δεν σας έκανε εντύπωση…. 380 ευρώ για να κάνει εντύπωση μισής ώρας;;;;

Πάντα αυτή η χώρα θα μένει πίσω όσο βλέπουμε το δέντρο και αφήνουμε δεν βλέπουμε το δάσος….», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο facebook: