Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤσαπανίδου: «Καταπέλτης για τον κ. Μητσοτάκη οι αποκαλύψεις για το πόρισμα για...

Τσαπανίδου: «Καταπέλτης για τον κ. Μητσοτάκη οι αποκαλύψεις για το πόρισμα για τα Τέμπη»

«Τα ψέματα και η κοροϊδία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους. Όμως το αίτημα για δικαιοσύνη και για ασφαλείς μεταφορές γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό», ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου για το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων σχετικά με τα Τέμπη.

Ως καταπέλτη για τη ΝΔ και προσωπικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτήρισε η Πόπη Τσαπανίδου το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Τρεις μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 συνάνθρωποί μας, έρχονται στο φως τα αιτία του δυστυχήματος που μας συγκλόνισε όλους.

Το πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων είναι καταπέλτης για τη ΝΔ. Περιγράφει εικόνα απόλυτης διάλυσης στον σιδηρόδρομο και ξεκαθαρίζει ότι δεν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας που θα είχαν αποτρέψει την τραγωδία», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Είναι καταπέλτης όμως και για τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά, που έσπευσε να βγάλει πόρισμα και να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ΝΔ έχει απαλείψει από το Ταμείο Ανάκαμψης τα έργα τηλεδιοίκησης, με αποτέλεσμα η ολοκλήρωσή τους να παραπέμπεται στις καλένδες.

Τα ψέματα και η κοροϊδία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους. Όμως το αίτημα για δικαιοσύνη και για ασφαλείς μεταφορές γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό».

Τα πιο σημαντικά