Τρόμος στην Ηλεία – Ξεκληρίστηκε οικογένεια ιερέα με 4 νεκρούς

23 Δεκεμβρίου, 20215:54 ΜΜ

Ένα ανείπωτο οικογενειακό δράμα έχει συνταράξει την Ηλεία, με οικογένεια ανεμβολίαστου ιερέα να ξεκληρίζεται μέσα σε λίγες μέρες. Πέθαναν ο ίδιος, ο σύζυγός του και οι γονείς της, που νόσησαν. Ο κορονοϊός χτύπησε και τα 4 από τα 5 παιδιά τους, που πλέον καλούνται να βρουν δυνάμεις για να διαχειριστούν την κατάσταση.

  • Όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα σύζυγος του ιερέα επισκέφθηκε τους γονείς της στην Αθήνα. Χωρίς να γνωρίζει ότι νοσεί, τους κόλλησε, με αποτέλεσμα και οι δύο να κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Θα πρέπει να τονιστεί πως και ο πατέρας της πρεσβυτέρας ήταν ιερέας και μάλιστα και οι δύο γονείς της, ήταν ανεμβολίαστοι.

  • Η γυναίκα χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό, με την επιστροφή της στο χωριό της Ηλείας, κόλλησε τον 54χρονο ιερέα ο οποίος επίσης λίγες μέρες μετά από τα πεθερικά του έκανε εισαγωγή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε εν τέλει και η πρεσβυτέρα, η οποία κατέληξε. Όμως το οικογενειακό δράμα είχε και συνέχεια. Δυστυχώς, η κατάληξη για τους ηλικιωμένους αλλά και για τον 54χρονο ιερωμένο, πατέρα πέντε παιδιών δεν ήταν αίσια. «Έφυγαν» από τη ζωή με διαφορά λίγων ημερών.

Πρώτα ο πεθερός – παπάς, στις 23/11, στη συνέχεια η πεθερά (την επόμενη μέρα 24/11) στην Αθήνα και τέλος ο 54χρονος ιερέας – γαμπρός τους, στις 26/11 στο Νοσοκομείο Ρίου.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News