Τρόμος στη Θεσσαλονίκη – Αγνοείται η γυναίκα θύμα των «εξορκιστών». Άλλαξε κινητό για να μην την βρουν

31 Αυγούστου, 2022 3:58 ΜΜ
More videos

Όλο και περισσότερες είναι οι καταγγελίες ανθρώπων που έπεσαν θύματα των «εξορκιστών» της Θεσσαλονίκης, ενώ σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα οικονομικά της «Εκκλησίας των Εθνών» με την ταρίφα για κάθε «εξορκισμό» να είναι τα 4.000 ευρώ.

Ρεπόρτερ του MEGA, ήρθε σε επικοινωνία με ένα θύμα της αίρεσης, το οποίο ενώ είχε συμφωνήσει να μιλήσει ζωντανά, τελικώς δεν εμφανίστηκε και αγνοείται από χθες Τρίτη.

Όπως τόνισε ο ρεπόρτερ του MEGA, η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα φοβισμένη και είπε πως μετά την περιπέτειά της με την αίρεση, άλλαξε τον αριθμό τηλεφώνου της, διέγραψε το skype της προκειμένου να μην μπορούν να τη βρουν.

Η προσέγγιση από τους «εξορκιστές» έγινε σε ένα camping, όταν μία γυναίκα την πλησίασε λέγοντάς της πως δεν την βλέπει καλά και πρέπει να της έχουν κάνει μάγια.

Σημειώνεται, πως το εν λόγω θύμα ήταν το πρώτο που είχε αποκαλύψει τα υπέρογκα ποσά που ζητούσε η αίρεση προκειμένου να απαλλάξει τα θύματά του από τα κακά πνεύματα.

Ύστερα από αυτό, η ίδια δεχόταν απειλές για τη ζωή της.