Τρομερή εικόνα δείχνει βάτραχο να καταπίνει φίδι που «ουρλιάζει»

19 Οκτωβρίου, 20179:43 ΠΜ
More videos

Το μεγαλείο της φύσης και ο νόμος του ισχυρότερου, αποτυπωμένα σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που κάνει το γύρο του κόσμου.Το θέαμα είναι τραγικό και συνάμα τρομακτικό. Είναι όμως ταυτόχρονα και συγκλονιστικό. Είναι οι τελευταίες στιγμές ενός μικρού φιδιού, λίγο πριν το καταπιεί ένας μεγάλος σαρκοβόρος βάτραχος.

Ο φωτογράφος μοιάζει να πέτυχε τον τέλειο συγχρονισμό σε αυτή τη φωτογραφία, καθώς το φίδι μοιάζει να κραυγάζει από αγωνία λίγο πριν δει για τελευταία φορά το φως της ημέρας.

Αν και δεν είναι γνωστή η αρχική  πηγή της φωτογραφίας, η δημοσίευσή της στο Reddit με τίτλο “One Last Scream Into the Abyss” (στην ουσία μια τελευταία κραυγή αγωνίας πριν από τη “βουτιά” στην Άβυσσο), ήταν αρκετή για να την κάνει διάσημη στα κοινωνικά δίκτυα. Διόλου τυχαία η φωτογραφία έφτασε μέχρι τη “Βίβλο” της φυσικής ομορφιάς του πλανήτη μας, το National Geographic.

Βιολόγοι που είδαν τη φωτογραφία “αναγνώρισαν” το μεγάλο αμφίβιο της φωτογραφίας. Πρόκειται για τον πράσινο δενδρόβιο βάτραχο Litoria Caerulea, ο οποίος συναντάται στην Αυστραλία και τη Νέα Γουινέα. Πρόκειται για ένα είδος βατράχου το οποίο τρώει οτιδήποτε μπορεί να χωρέσει στο στόμα του. Όπως στην προκειμένη περίπτωση το “άτυχο” φιδάκι της φωτογραφίας.

[dailymail] [news247]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News