Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΤροφική δηλητηρίαση έπαθε 20χρονος μετά από κατανάλωση γεύματος στην λέσχη Πανεπιστημίου

Τροφική δηλητηρίαση έπαθε 20χρονος μετά από κατανάλωση γεύματος στην λέσχη Πανεπιστημίου

Αναταραχή επικρατεί στην Λαμία καθώς σημειώθηκε νέο περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης, λίγο καιρό μετά την υπόθεση με τις δεκάδες δηλητηριάσεις που είχαν υποστεί μαθητές δημοτικού όταν κατανάλωσαν γεύμα από συγκεκριμένη εταιρεία.

Το νέο συμβάν αφορά έναν φοιτητή αυτή τη φορά του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν ο 20χρονος άρχισε να έχει τις πρώτες ενοχλήσεις. Ωστόσο, δεν έδωσε πολύ σημασία ώσπου έφτασε η Κυριακή. Η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και τότε πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να αναζητήσει βοήθεια. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο νοσηλευτικό ίδρυμα έφτασε σε άσχημη κατάσταση, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις που έκανε.

345ggd

Όπως ανέφερε είχε καταναλώσει ένα γεύμα ρύζι με μπιφτέκι στην λέσχη του ιδρύματος το Σάββατο. Κάποια στιγμή χθες ο νεαρός ανέβασε πυρετό και εισήχθη στα επείγοντα του νοσοκομείου. Ήδη νοσηλεύεται σε καλύτερη κατάσταση και ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε στην αγωγή.

Μιλώντας σε τοπικό μέσο ο 20χρονος ανέφερε πως το Σάββατο είχε καταναλώσει μόνο το γεύμα στη Λέσχη.. Ο ίδιος δεν ανέφερε πως έφταιγε το συγκεκριμένο φαγητό και απέδωσε την δηλητηρίαση σε τυχαίο γεγονός τονίζοντας πως στα τρία χρόνια που βρίσκεται στη Λαμία, τρώει τακτικά εκεί και ουδέποτε είχε κάποιο πρόβλημα.

Έχει ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ, η 5η ΥΠΕ αλλά και το Πανεπιστήμιο. Μάλιστα, καθηγητές επισκέφτηκαν χθες τον φοιτητή για να διαπιστώσουν την κατάστασή του και να ενημερωθούν για τα ευρήματα.

Τα πιο σημαντικά