Τροχός της Τύχης: Έδωσε το πρώτο αυτοκίνητο – Τρελοί πανηγυρισμοί στο πλατό

16 Νοεμβρίου, 2022 10:45 ΜΜ
More videos

Η παίκτρια δεν πίστευε στα μάτια της πως κέρδισε το Nissan Qashqai όταν άνοιξε ο φάκελος στον Τροχό της Τύχης.

Το αγαπημένο και μακροβιότερο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης μόλις έκανε μια παίκτριά του ευτυχισμένη και πλουσιότερη κατά… ένα αυτοκίνητο. Ο Τροχός της Τύχης έδωσε στη σημερινή εκπομπή το πρώτο αυτοκίνητο της σεζόν κι έκανε την Παναγιώτα να πανηγυρίζει ξεφωνίζοντας μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Παναγιώτα, η οποία κέρδισε ένα Nissan Qashqai και 1.620 ευρώ μετρητά. Η παίκτρια έπαιξε και συναγωνίστηκε στις γνώσεις και την ετοιμότητα, αλλά και στην τύχη του Τροχού με τη Χαρά και τον Μιχάλη. Προηγήθηκε στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος η Χαρά και ο Μιχάλης συγκέντρωσαν μεγάλα ποσά, αλλά δεν κατάφεραν να λύσουν τον γρίφο. Η Παναγιώτα συνέχισε σταθερά να χτίζει μια διαφορά. Και στον τελευταίο γύρο ο Μιχάλης συνέχισε να πιέζει φέρνοντας στον Τροχό 500 ευρώ, αλλά και 1000 μετά από λίγο και θα στερούσε τη νίκη από την Παναγιώτα αν έλυνε τον γρίφο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Έτσι κατάφερε η Παναγιώτα να φτάσει στον τελικό τροχό και να φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα για κάθε παίκτη. Ο φάκελος με τον αριθμό 3 έρχεται στα χέρια του παρουσιαστή και στη συνέχεια η παίκτρια έπρεπε να βρει τον τελικό γρίφο διαλέγοντας τα σωστά γράμματα για την κατηγορία «Στο τσίρκο». Η απάντηση «Κυκλική σκηνή» ήταν και αυτή του άνοιξε τον φάκελο που έγραφε: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! Και οι πανηγυρισμοί στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού ξεκίνησαν μέχρι που η Παναγιώτα κάθισε στο τιμόνι του Nissan Qashqai.

H Παναγιώτα κατάγεται από τη Μάνη, αλλά γεννήθηκε και ζει όλα της τα χρόνια στη Δραπετσώνα. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Σπούδασε γεωγραφία στο Χαροκόπειο πανεπιστήμιο και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Ο Τροχός της Τύχης είναι το αγαπημένο της τηλεπαιχνίδι και το παρακολουθεί καθημερινά.

Δείτε το βίντεο: