Τριπλό χτύπημα της μοίρας για τον πατέρα του Δημήτρη Ασλανίδη: Το οικογενειακό δράμα πίσω απ’τον χαμό του γιου του

15 Μαρτίου, 202312:32 ΠΜ
More videos

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος έχασε το γιο του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο κ. Παύλος Ασλανίδης άφησε άναυδους τους πάντες, όταν αποκάλυψε πως μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών έχασε πατέρα και γιο μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ πριν δύο μήνες έχασε τη μητέρα του.

«Ο τόπος καταγωγής μας είναι από τη Δράμα και τον πήγαμε εκεί τον Δημήτρη… Εκεί τον κηδέψαμε. Πριν μία εβδομάδα, είχα κηδέψει τον πατέρα μου. Έχασα πατέρα και γιο μέσα σε τέσσερις ημέρες. Πριν δύο μήνες είχα χάσει τη μητέρα μου» ανέφερε συγκλονισμένος ο Παύλος Ασλανίδης. «Ο πατέρας μου ήταν 92 χρονών. Μέσα σε τέσσερις ημέρες είχαμε αυτά τα δύο συμβάντα. Έχω άλλους δύο γιους, μικρότερους από τον Δημήτρη» συμπλήρωσε.

«Τα αδέλφια του είναι ακόμα σε σοκ. Κοιμόταν και τα τρία σε ένα δωμάτιο, μεγάλωσαν μαζί. Περιμένουν τον αδελφό τους να γυρίσει. Η σύζυγος είναι κομμάτια, είναι μητέρα και για μία μητέρα είναι χειρότερο από έναν πατέρα» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι είναι άνεργος, ενώ η σύζυγός του είχε πιάσει δουλειά λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία και τώρα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.

Ακόμα, ο κ. Ασλανίδης τόνισε πως δεν έχει δεχτεί κανένα τηλέφωνο από την Πολιτεία.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News