Τριώροφη η βίλα του Νίκου Κοκλώνη – Διαθέτει τεράστια πισίνα, solarium και ολόκληρο γυμναστήριο

28 Ιανουαρίου, 2022 8:39 ΜΜ
More videos

Θα σας πέσει το σαγόνι με το παρακάτω βίντεο, όπου ο Νίκος Κοκλώνης μας ξεναγεί στην υπερπολυτελέστατη βίλα του στην Βούλα. Έχει τρεις ορόφους, τεράστια πισίνα με δέντρα που μοιάζουν λες και βρίσκεσαι στον Άγιο Δομίνικο, solarium, ολόκληρο γυμναστήριο και όχι μόνο.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος, επιχειρηματίας και παρουσιαστής, που έχει καταφέρει πολλά πράγματα στη ζωή του. Δε δίστασε να πάρει αρκετά ρίσκα, που δεν του βγήκαν αρχικά σε καλό, καθώς έχασε σχεδόν όλη την περιουσία του (δείτε εδώ όσα είχε αποκαλύψει ο ίδιος για την χρεοκοπία του), όμως στη συνέχεια, έγινε πρόεδρος σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στα media και γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία.

Με τα χρήματα λοιπόν που έχει βγάλει από τη δουλειά του, έχει καταφέρει να μένει σε μια απίστευτη βίλ την οποία ζηλεύουν όλοι. Πριν από λίγο καιρό είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του στην εκπομπή Happy Day και τα πλάνα είναι συγκλονιστικά.

Όσον αφορά ρο εσωτερικό του, έχει πολλά σαλόνια, μαρμάρινο τζάκι, ακριβά πατώματα και κρυστάλλινα φωτιστικά. Μάλιστα, διαθέτει γραφείο με πόρτα που θέλει κωδικό, αλλά και σάουνα.

Η βίλα του Νίκου Κοκλώνη: