Τριφύλλη υπέρ Φιλιππίδη: «Τον αγαπώ, είναι φίλος μου – Καλά έκανε η Μπάρμπα και τον στήριξε»

4 Ιουνίου, 2021 1:05 ΠΜ
More videos

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η Βάσια Τριφύλλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φίλο της, Πέτρο Φιλιππίδη.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη παίζαμε μαζί στο Δελφινάριο, ήταν άψογος απέναντί μου. Καλά έκανε η Βάνα Μπάρμπα και τον στήριξε δημόσια, να τον υιοθετήσει. Είναι δικαίωμά της να υποστηρίζει όποιον θέλει. Μη σκοτωθούμε τώρα και μεταξύ μας ως Έλληνες.

Αυτό που είπε αφορά μια ανδρική θεωρία. Άλλαξε φύλο η Βάνα; Έγινε άντρας; Γιατί συνήθως οι άνδρες λένε: “μου κούνησε την ουρά της”. Και εγώ τον αγαπάω τον φίλο μου τον Φιλιππίδη, δεν τον αγαπούσα. Τον θεωρώ πολύ μεγάλο ταλέντο. Δεν είχα ποτέ μαζί του ένα δούναι και λαβείν που να με προϊδεάζει για όλα αυτά που μαθεύτηκαν μετέπειτα» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Ακόμη, η Βάσια Τριφύλλη εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας της ήθελε να την παντρέψει με έναν άντρα που ήταν πλούσιος, αλλά αρκετά μεγαλύτερος της. «Παντρεύτηκα μία φορά, τον Γιάννη Τριφύλλη που με πέρναγε 24 χρόνια. Είχαμε κι έναν φίλο μας που ήταν γκέι, με μεγάλη περιουσία και είχε λυσσάξει ο πατέρας μου να με παντρέψει με αυτόν. Έχω υπάρξει με συναδέλφους μου, αλλά δεν θα σου πω με ποιους».

Δείτε όλα όσα ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη στο σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο facebook: