Τριαντάφυλλος: «Δεν έχω μόρφωση γιατί έπρεπε στα 15 να δουλέψω μετά το θάνατο του πατέρα μου»

9 Ιουνίου, 2021 3:08 ΠΜ
More videos

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ, ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor απαντά σε όσα του έχουν καταλογίσει οι Κοψιδάς, Ασημακόπουλος και Μπόγδανος, μιλά για την εμφύτευση μαλλιών που έκανε, ενώ αναφέρεται και στα περί «δωροδοκίας» που είχαν καταγγείλει συμπαίκτες του.

«Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση. Ήθελαν 5-6 μήνες για να βγούνε. Κι ο Ασημακόπουλος έχει κάνει πράγματα πάνω του. Μαγκιά του και τιμή του».

«Κέρδισα ένα έπαθλο, ήμουν πολύ χαρούμενος και είπα στα παιδιά ότι θέλω να τους κάνω ένα δώρο. Τους είπα ‘μέχρι 2.000 ευρώ, σας κάνω δώρο’».

«Ο Ασημακόπουλος είναι όπου φυσά ο άνεμος. Δεν έφταιγα εγώ που δεν έτρωγε στα έπαθλα, έφταιγε ο Σάκης. Εγώ στα μεγάλα έπαθλα που κερδίσαμε έπαιξα. Αυτός ο καραγκιόζης μάλλον έχει μαγικές ικανότητες ή ο Θεός έβλεπε κάποια πράγματα».

«Το τι συμβόλαιο είχα εγώ δεν αφορά κανέναν. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε».

«Ο Ηλίας βγάζει κακία και ειρωνεία. Από τη μια είναι έτσι κι από την άλλη αλλιώς. Θέλει να τα έχει καλά με όλους. Είναι ο αρχηγός των amigos».
«Κύριε Κοψιδά μου, δεν έχω μεγάλη μόρφωση, γιατί 15 χρονών έχασα τον πατέρα μου κι έπρεπε να δουλέψω νύχτα για να φέρω χρήματα στη μητέρα μου που ήταν χτυπημένη από το δυστύχημα και στην αδερφή μου. Δεν παίζουν ρόλο η μόρφωση ή τα χρήματα. Θα έκανα και πάλι το ίδιο για την αδερφή μου».

Ακολουθήστε μας στο facebook: