Τριανταφυλλόπουλος για την υπόθεση βιασμού: «Περίμενα οι πολιτικοί να βγουν να στηρίξουν την Γεωργία»

22 Ιανουαρίου, 20228:38 ΜΜ

Η Ναταλία Γερμανού υποδέχθηκε στην εκπομπή της το Σάββατο το μεσημέρι τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που πήρε πρώτος συνέντευξη στην 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Όπως είπε αρχικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Ζούμε σε μία εντελώς φαλλοκρατική κοινωνία, τα περί φεμινισμού είναι φούμαρα διότι όπως ο φασισμός έτσι και η φαλλοκρατία υπάρχει μες στην ψυχή των ανθρώπων. Πιστεύω πως ξεκινάει από τις μανάδες που μεγαλώνουν αγόρια και όχι μόνο από τους πατεράδες. Έχω και εγώ αγόρι και είναι αγόρι αγόρι – γιατί αυτούς τους τύπους που βιάζουν κορίτσια δεν τους θεωρώ αγόρια. Το δικό μου το αγόρι φλερτάρει, ερωτεύεται και η λέξη βία και βιασμός είναι άγνωστη λέξη. Βιασμός δεν είναι μόνο να κάνεις έρωτα με μία γυναίκα μ είναι και να χτυπήσεις μία γυναίκα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την πολύκροτη συνέντευξη και την γνωριμία του με την 24χρονη.

Όταν έπεσε το αεροπλάνο Γιάκοβλεφ ένας τύπος μου λέει “φίλε ξέρω ποιος είσαι. είναι ο αδερφός μου μέσα”. Αυτός ο άνθρωπος ήταν στενό πρόσωπο της Γεωργίας. Μίλησε μαζί της, ανταλλάξαμε δύο μηνύματα στο Messenger, πήρα το αυτοκίνητο και έφυγα. Αλλά δεν ήξερα τι θα βρω γιατί αν δεν δεις την κατάσταση από κοντά δεν μπορείς να καταλάβεις και βρήκα ένα αρνί και συγκλονίστηκα. Βρήκα ένα παιδάκι, άβγαλτο, μόνο του. Αυτό το παιδί ήταν ένα κυνηγημένο πλάσμα».

«Πριν από τη συνέντευξη το συζητήσαμε πολύ αυτό οι δυο μας, απομάκρυνα όλον τον κόσμο. Μου είπε το εξής και εγώ δεν θέλω να βγω, δεν μου είναι ευχάριστο αλλά συνήθως οι εγκληματίες κρύβουν το πρόσωπό τους», ανέφερε εκτός των άλλων ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

«Aν άνοιγα το στόμα μου θα έλεγα οι φερόμενες ως πόρνες και πόρνοι της τηλεόρασης. Ήμαρτον! Φτάνουμε σε ένα τέτοιο επίπεδο να μην σέβεσαι ένα παιδί…».


Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News