Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤρία νεαρά αγόρια παρασύρθηκαν από την ορμητική θάλασσα στη Χαλκιδική – Τα...

Τρία νεαρά αγόρια παρασύρθηκαν από την ορμητική θάλασσα στη Χαλκιδική – Τα 2 αγνοούνται

Επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος διεξάγεται από το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή του Ποσειδίου Χαλκιδικής, όταν τρία νεαρά αγόρια παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το grtimes, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους τρεις αγνοούμενους λίγο μετά τις 18:30 μ.μ., όπου και τον μετέφεραν στο λιμάνι της Νέας Σκιώνης για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Πρόκειται για τρία νέα παιδιά, που οι ηλικίες του κυμαίνονται από 20 έως 23 έτη.

“ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ… ΧΑΘΗΚΑΝ”

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΦΕΜΥΚ, Θεμελή Ιερισσιώτη στο σημείο επιχειρούν επί θαλάσσης για τον εντοπισμό των άλλων δύο νεαρών, ένα πλοίο του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Aεροπορίας και ένα ψαροκάικο.

«Ο ένας βρέθηκε άμεσα και τον περισυνέλλεξε σκάφος του Λιμενικού. Είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο οι έρευνες δεν σταματούν. Ψάχνουμε για τ’ άλλα δύο παιδιά. Ουσιαστικά κολυμπούσαν και μετά… «χάθηκαν». Στην Μύτη του Ποσείδι, επειδή τα κύματα είναι ορμητικά και τα ρεύματα στο σημείο αρκετά ισχυρά, είναι πολύ πιθανό να χρειαστούμε χρόνο για τον εντοπισμό τους. Ελπίζουμε να μην τους έχουν παρασύρει αρκετά μακριά» τονίζει στο GRTimes.gr ο Θεμελής Ιερισσιώτης.

poseidi ereynes min

poseidi ereynes2

Τα πιο σημαντικά