Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
επικαιρότηταΤρία κανάλια διεκδικούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Τρία κανάλια διεκδικούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Το τηλέφωνό του δεν σταματά να χτυπά και οι προστάσεις που δέχεται από διάφορους χώρους είναι πολλές. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό και ως Ντάνο του Survivor, που συνεχίζει να είναι περιζήτητος μετά το τέλος του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει ήδη δεχτεί αρκετές προτάσεις που διαφέρουν μεταξύ τους. Η πρώτη ήρθε από μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, που είχε καταλήξει σε εκείνον πριν καν βγει νικητής, καθώς τον είχε θεωρήσει πρόσωπο κατάλληλο για το προϊόν της.

Τι κι αν μπήκε ο Σεπτέμβριος; Εδώ έχει πάντα ήλιο! Έτοιμοι για παραλία; #HawaiianTropicGreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@danos_ga) στις

Έτσι, όπως γράφει το ένθετο Secret των «Παραπολιτικών», τον πλησίασε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ντάνος ήταν θετικός και το διαφημιστικό θα το δούμε στους δέκτες μας.

Μεταξύ των ταξιδιών και των υποχρεώσεων, φροντίζω πάντα να διαβάζω τα μηνύματα και το υλικό που μου στέλνετε. Είστε υπέροχοι όλοι σας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@danos_ga) στις

Μια άλλη πρόταση ήταν να συνεταιριστεί με γνωστό μαγαζί της Αθήνας, ενώ δεν έλειψαν και οι τηλεοπτικές προτάσεις. Εκτός από τον ΣΚΑΪ, που ακόμη δεν έχει αποφασίσει σε τι κόνσεπτ θα τον χρησιμοποιήσει, δύο κανάλια του έκαναν κρούση, ωστόσο ο ίδιος, ως άπειρος τηλεοπτικά, το σκέφτεται πάρα πολύ διότι δεν θέλει να «καεί» με κάτι που δεν του ταιριάζει.

Μάλιστα, όπως έχει πει ο ίδιος σε φιλικό του πρόσωπο, προτιμά κάτι που να έχει σχέση με τον αθλητισμό, το οποίο να του ταιριάζει. Κάτι έχει ακουστεί επίσης και για τηλεπαιχνίδι.

Τα πιο σημαντικά