Τρέμει την φυλακή ο Μάνος – Αναλαμβάνει ο Κούγιας την υπεράσπιση του;

1 Απριλίου, 2022 11:58 ΜΜ
More videos

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών. 

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μικρής Τζωρτζίνας, και με την ίδια να αφήνει υπονοούμενα για τον Μάνο Δασκαλάκη και την οικογένειά του, η πλευρά του πατέρα των τριών κοριτσιών αναζητεί νομική εκπροσώπηση.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπόθεση από την πλευρά του πατέρα των τριών κοριτσιών, αν και τόνισε ότι προκειμένου να αποφασίσει θα πρέπει να προηγηθεί αναλυτική συνομιλία με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στο Mega αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από συγγενικό πρόσωπο του πατέρα των τριών κοριτσιών, προκειμένου να αναλάβει την εκπροσώπησή του, τονίζοντας ότι ρώτησε το συγγενικό πρόσωπο όσον αφορά τις υποψίες που ακούγεται ότι υπάρχουν για τον πατέρα, αν αυτό είναι για την υποστήριξη της κατηγορίας ή για την υπεράσπισή του.

Γιατί δεν ανέλαβε τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Nωρίτερα, ο γνωστός ποινικολόγος, ανέφερε ότι αρνήθηκε πρόταση για υπεράσπιση της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου. «Δεν είχα καμία προσωπική επαφή με την κυρία Πισπιρίγκου και ουδέποτε με ενόχλησε προσωπικά. Απλώς από πρόσωπο του συγγενικού της περιβάλλοντος στην Πάτρα, μέσω ενός δημοσιογράφου, βολιδοσκοπήθηκα αν επιθυμώ να αναλάβω την υπεράσπισή της».

«Δυστυχώς, έχω μια αρχή στη ζωή μου, να μελετάω πρώτα τις δικογραφίες και μετά να αναλαμβάνω μια υπόθεση, αφού προηγουμένως γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο που θα υπερασπιστώ. Στην παρούσα χρονική στιγμή, χειρίζομαι πολύ σοβαρές υποθέσεις, τρέχω στις υποθέσεις κακουργημάτων, και είναι αδύνατον να έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτήν τη συγκεκριμένη περίπτωση», πρόσθεσε, μιλώντας στο Mega.

«Είναι μια δύσκολη περίπτωση απ’ ό,τι καταλαβαίνω, με πολύ μεγάλη κοινωνική αντιπαλότητα, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται όλη η κοινωνία έχει ταχθεί απέναντι σε αυτήν την κυρία, η οποία δεν γνωρίζω αν έχει διαπράξει τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι αδύνατον σε αυτήν την χρονική στιγμή να αναλάβω μια υπεράσπιση μιας σοβαρής υπόθεσης χωρίς να έχω τον χρόνο που πρέπει».

«Και τώρα, και αυτήν την στιγμή, δεν είμαι βέβαιος για την εμπλοκή της, από αυτά που ακούω συνεχώς. Βεβαίως, ανευρέθη η ουσία ενός επικίνδυνου φαρμάκου, όμως για να αποδειχθεί η συμμετοχή κάποιου σε μια εγκληματική πράξη, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία. Δεν γνωρίζω τις συνθήκες παραμονής αυτού του άτυχου κοριτσιού, του ενός κοριτσιού στην κλινική, ποιοι το επισκέφτηκαν, ποιοι είχαν τη δυνατότητα αν δεν το έκαναν οι γιατροί, γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι ένα ιατρικό λάθος», ανέφερε.

«Άρα λοιπόν θα πρέπει να διερευνηθούν όλες οι υποθέσεις. Το κυριότερο απ’ όλα όμως, εγώ είχα κάνει τη δήλωση ότι αμφισβητώ την εμπλοκή της κυρίας αυτής σε αυτήν την υπόθεση, με το απόλυτο σκεπτικό ότι μια μητέρα τριών παιδιών είναι αδύνατον να σκοτώσει τρία παιδιά της, γιατί τίθενται σε μένα συνεχώς τα ερωτήματα τι έχω να πω για τη συγκεκριμένη γυναίκα που μάλλον υποπτεύονται όλοι ότι έχει σκοτώσει τρία παιδιά της», κατέληξε.