Τρέμει η Πισπιρίγκου, αναστατωμένος ο Κούγιας: Εισαγγελέας ζητά να καθίσει στο εδώλιο για τον θάνατο Μαλένας – Ίριδας

17 Μαρτίου, 20232:37 ΜΜ
More videos

ουν τα δεδομένα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την εισήγηση του αρμόδιου εισαγγελέα να δικαστεί και για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου δικάζεται για την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, ο εισαγγελέας ζητά από το δικαστικό συμβούλιο να παραπέμψει την 34χρονη μητέρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε ό,τι αφορά στο θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.
Ακόμη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο εισαγγελέας ζητά και την παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Τον τελικό λόγο τον έχει πάντως το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφανθεί σχετικά με βούλευμά του.

Υπενθυμίζεται ότι στην περίπτωση της Μαλένας και της Ίριδας, το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα αναφέρει ως αιτία θανάτου και στις δύο περιπτώσεις την ασφυξία.

Να σημειωθεί, τέλος, πως οι αρχικές γνωματεύσεις από τις ιατροδικαστές Χριστίνα Τσάκωνα και την Αγγελική Τσιόλα ανέφεραν ως αιτίες θανάτου την ηπατική ανεπάρκεια για τη Μαλένα και την αγενεσία φλεβόκομβου για την Ίριδα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News