«Τρέλανε» τους τηλεθεατές ο Ευαγγελάτος: Το αποκαλυπτικό πλάνο παραλίας στον αέρα του Live News που δεν κόπηκε στο μοντάζ

4 Ιουνίου, 20233:09 ΠΜ

Όσο ζεσταίνει ο καιρός, η θερμοκρασία στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ανεβαίνει επικίνδυνα με τα πλάνα από τις διάφορες πλάζ.

Στα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια, υπάρχουν ρεπορτάζ στα οποία οι ρεπόρτερ δείχνουν τον παλμό που επικρατεί στις διάφορες παραλίες, ενώ παράλληλα ρωτούν και αρκετούς από τους λουόμενους σχετικά με τον καιρό και την παραλία. Απαραίτητη επένδυση φυσικά είναι και τα πλάνα, σε πολλές περιπτώσεις κοντινά, που ανεβάζουν περισσότερο την ήδη υψηλή θερμοκρασία.

Έτσι και φέτος, και με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που είναι σε εξέλιξη, τα λεγόμενα ρεπορτάζ παραλίας έχουν την τιμητική τους. Εκείνο όμως το οποίο «έκλεψε την παράσταση», τουλάχιστον την εβδομάδα που πέρασε, ήταν το ρεπορτάζ της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, που κυριολεκτικά, τρέλανε τους τηλεθεατές. Πρόκειται για ένα ρεπορτάζ το οποίο είχε ως θέμα την αύξηση των τιμών στις ξαπλώστρες, αλλά τα πλάνα του δεν είχαν να κάνουν και τόσο με τις ξαπλώστρες καθαυτές αλλά με τις πελάτισσες οι οποίες έκαναν ηλιοθεραπεία, επάνω τους.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News