Τρελά βρισίδια στο MasterChef: «Άντε γ@μήσου ρε μ@λάκα» – «Αν ήμαστε δίπλα δίπλα θα…»

Μαρ 17, 2018 3:10 ΜΜ
More videos

Ο χρόνος είχε τελειώσει και ένα δευτερόλεπτο μετά το τέλος του χρόνου ο Σάββας έριξε μία τελευταία κουταλιά σάλτσας σε ένα από τα πιάτα. Ο Τιμολέων ακούγεται να λέει στην Μπλε ομάδα «Εκτός χρόνου» και τότε γίνεται το μπαμ.

Ο Χρήστος Γλωσσίδης ακούει τον Τιμολέων και βγαίνει εκτός εαυτού: «Άντε γ@μήσου. Ποιος ήταν εκτός χρόνου; Άντε γ@@@ου ρε μ@λ@κ@», ήταν μόνο κάποια από τα «γαλλικά» που άρχισε να φωνάζει ο παίκτης της Μπλε ομάδας με τους υπόλοιπους να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Στη συνέντευξη, ο Χρήστος ισχυρίστηκε πως αυτό που έκανε ο Τιμολέων δεν ήταν αντρίκειο. Ο Σάββας και ο Δημήτρης δήλωσαν πως ήταν στο πλευρό του Χρήστου και πως αν συνεχιζόταν ο καβγάς τουλάχιστον δυο μέλη των Κόκκινων θα κατέληγαν στη θάλασσα.

«Υπάρχει ευγενής άμιλλα. Ποτέ δεν έχουμε σταθεί στο τι κάνει ο άλλος για να κερδίσουμε εμείς», πρόσθεσε ο Χρήστος ενώ συμπλήρωσε πως αν ήταν δίπλα δίπλα στην κουζίνα τα πράγματα θα είχαν ξεφύγει ακόμα χειρότερα, υπονοοώντας πως θα υπήρχε και σωματικός διαπληκτισμός.

Στο τέλος του καβγά ο Τιμολέων που είχε ακόυσει ουκ ολίγα «καντήλια» είπε στον Κωνσταντίνο που χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε στη μέση του καβγά να δέχεται επίσης απειλές: «Είδες η ποιότητα ενός ανθρώπου ποια είναι;».

Τ.Δ.: Όπα, όπα… Εκτός χρόνου!

Χ.Γ.: Άντε γαμ…ου ρε!

Τ.Δ.: Ήταν εκτός χρόνου το κουτάλι.

Χ.Γ.: Ήταν εκτός χρόνου; Ποιος ήταν εκτός χρόνου ρε βλάκα; Άντε γαμ…ου.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: