Το τρέιλερ της νέας ταινίας «Πόλεμος για τον Πλανήτη των Πιθήκων» είναι γεγονός.

10 Δεκεμβρίου, 2016 4:14 ΜΜ
More videos

Σήμερα χιόνισε στη Νέα Υόρκη. Οχι ακριβώς. Απλώς στο πάνελ για το αναμενόμενο σίκουελ του «Πλανήτη των Πιθήκων» και τελευταίο μέρος της τριλογίας που θα έχει τον τίτλο «War for the Planet of the Apes», παρουσιάστηκαν στο New York Comic Con οι Ματ Ριβς (σκηνοθέτης και της πρώτης ταινίας), Ντίλαν Κλαρκ (παραγωγός) και φυσικά ο πρωταγωνιστής Αντι Σέρκις.

Οι τυχεροί απήλαυσαν 7 λεπτά υλικού, αλλά στο Ιντερνετ ταυτόχρονα κυκλοφορούσε το πρώτο teaser. Οπου ένας «χιονισμένος» Σίζαρ μάς προειδοποιεί. Εχουμε πόλεμο.

comingsoon

«Φύγετε. Πρέπει να φύγετε πριν ξεκινήσει η μάχη. Γιατί ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει…»

Η υπόθεση της τρίτης ταινίας είναι η εξής, σύμφωνα με τη σύνοψη που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες:

Ο Σίζαρ και οι Πίθηκοι θα αντιμετωπίσουν ξανά τους ανθρώπους και τις στρατιές του αδίστακτου Συνταγματάρχη. Οταν οι Πίθηκοι αποδεκατιστούν, ο Σίζαρ πρέπει να ανακαλύψει τα πιο σκοτεινά του ένστικτα για να πάρει εκδίκηση για το υπό εξαφάνιση είδος του. Οι δύο αντίπαλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μία επική αναμέτρηση που θα καθορίσει το μέλλον και των ανθρώπων και των αγριμιών…

Το «War for the Planet of the Apes» θα κάνει την πρεμιέρα του στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 14 Ιουλίου του 2017.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: