Τρέχει σαν τον άνεμο ο Ορέστης: Το γαϊδούρι που είχε βρεθεί νεογέννητο στο Κορωπί

12 Μαρτίου, 20232:05 ΠΜ
More videos

Μετά από 1,5 μήνα περίπου, που βρέθηκε το νεογέννητο γαϊδουράκι, σε έρημη περιοχή στο Κορωπί, ο μικρός Ορέστης, έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω του.

Οι άνθρωποι του Ελληνικού Κέντρου για το Γαϊδούρι ανάρτησαν ένα ακόμη βίντεο, ενημερώνοντας τους φίλους της οργάνωσης για το πώς μεγαλώνει ο Ορέστης. Σε αυτό, το ζώο τρέχει ασταμάτητα, στις εγκαταστάσεις της Γαϊδουροχώρας.

Γαϊδουράκι Ορέστης: Τρέχει σαν τον άνεμο

«Γρήγορος σαν τον άνεμο! Δεν τον προλαβαίνει ούτε η κάμερα. Ο μικρός Ορέστης γνωρίζει τις δυνατότητές του και χαίρεται. (Για τους φίλους που ρωτάνε πώς πάει το ορφανό γαϊδουράκι που φιλοξενούμε)», ανέφερε η ανάρτηση.

Γαϊδουράκι Ορέστης: Ήταν εγκαταλειμμένος σε έρημη περιοχή

Στα τέλη Ιανουαρίου, ένας πολίτης που είχε πάει να μαζέψει χόρτα εντόπισε μόνο του το γαϊδούρι σε έρημη περιοχή στο Κορωπί. Όταν μεταφέρθηκε στο Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι τότε, υπολογίστηκε πως το ζώο ήταν έξι ημερών.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν εντοπίστηκε η μητέρα του γαϊδουριού ή ο ιδιοκτήτης. «Ήταν πάρα πολύ τυχερό. Αν έμενε κάποιες ώρες ακόμη, δεν θα είχε επιβιώσει», δήλωνε τότε η Τατιάνα Παπαμόσχου, συνιδρύτρια του «Ελληνικού Κέντρου για το Γαϊδούρι», τονίζοντας πως επρόκειτο για εγκατάλειψη και εγκληματική πράξη από το χέρι ανθρώπου, καθώς η μητέρα δεν θα άφηνε ποτέ μόνο το μικρό της.

Έκτοτε, στους λογαριασμούς της οργάνωσης στα social media συχνά γίνονται αναρτήσεις για την εξέλιξη του Ορέστη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News