Τρανσeξουαλ παιδόφιλη αντιμετωπίστηκε σαν γυναίκα για αδικήματα που διέπραξε ως άντρας

29 Οκτωβρίου, 2018 12:17 ΠΜ
More videos

H αστυνομία και ένα δικαστήριο κατηγορούνται ότι υπέθαλψαν μια τρανσeξουαλ παιδόφιλη επειδή τον αντιμετώπισαν ως γυναίκα για αδικήματα που διέπραξε ως άντρας.

Ο Γκάρι Κούπερ εξέτιε ήδη μια μεγάλη ποινή σε μια φυλακή αρρένων για σeξουαλικά εγκλήματα μέσα στα οποία ήταν και ο βιασμός όταν ήρθαν στην επιφάνεια καινούργιες κατηγορίες σχετικά με την σeξουαλική κακοποίηση μιας νεαρής κοπέλας.

Ωστόσο, ο 53χρονος που πλέον ακούει στο όνομα Κάρι Κούπερ αντιμετωπίστηκε ως γυναίκα στην τελευταία δίκη του.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, η Κάρι Κούπερ χρησιμοποίησε το δάχτυλό της για την κακοποίηση αν και όταν συνέβησαν αυτά τα περιστατικά μεταξύ 2007 και 1012 ήταν άντρας. 

Αν ο Κούπερ πάρει ένα πιστοποιητικό που τον κάνει επίσημα γυναίκα τα εγκλήματα του θα καταγραφούν επίσημα σαν να έχουν διαπραχθεί από γυναίκα.

Η Κούπερ καταδικάστηκε για πρώτη φορά το 2011 όταν φωτογραφήθηκε σαν μια 15χρονη κοπέλα για να κάνει φίλη στα κοινωνικά δίκτυα ένα 12χρονο κοpίτσι. Δυο μέρες αργότερα συναντήθηκε με την 12χρονη, την πήγε στο σπίτι και την βίασε.

Ωστόσο, μεταξύ της δίκης και της εκτέλεσης της ποινής ο Κούπερ είχε έκανε την μετάβαση σε γυναίκα και στα έγγραφα του δικαστηρίου αναφερόταν και ως Γκάρι και ως Κάρι Κούπερ.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: