Τρανσέξουαλ άντρας πιστεύει ότι είναι σκύλος

12 Οκτωβρίου, 201811:26 ΜΜ
More videos

Μπορεί για έναν ενήλικα το να παίζει με μια μπάλα όλη την ώρα να φαίνεται παράξενο αλλά ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι σκύλος υποστηρίζει ότι τον έχουν βοηθήσει να έρθει πιο κοντά στον σύζυγό του.

Ο Τόνι Μακ Γκιν υποστηρίζει ότι έκανε το παιχνίδι ρόλων σε όλη του την ζωή και αναφέρεται στον εαυτό του ως “ανθρώπινος σκύλος.”

Ο 30χρονος που γεννήθηκε γυναίκα και είναι τρανσeξουαλ έχει την υποστήριξη του άντρα του και “ιδιοκτήτη” του Άντριου που τον συνοδεύει στις βόλτες του με άλλους ανθρώπους που κάνουν παιχνίδι ρόλων.

Δείτε το βίντεο

“Για μένα τα σκυλιά είναι τα πιο αγνά σε όλο τον κόσμο. Τα σκυλιά βλέπουν τον κόσμο μέσα από το πρίσμα της χαράς και νομίζω ότι αυτό δεν το κάνουν τα άλλα ζώα”, ανέφερε ο Τόνι.

“Πολλά παιδιά τους αρέσει να παίζουν σαν σκυλιά και στην συνέχεια το ξεπερνούν. Εγώ απλά δεν ξεπέρασα ποτέ αυτή την φάση”, πρόσθεσε.

“Και τώρα στην ενήλικη ζωή μου, στις σχέσεις μου είναι ένας τρόπος για εμένα να αισθάνομαι ευάλωτος, να εκτίθεμαι και να έρχομαι πιο κοντά στον σύντροφό μου.”

“Βγαίνουμε έξω και τον προσέχω πάρα πολύ και του λέω ότι είναι καλός σκύλος”, ανέφερε ο Άντριου.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2009 και έχουν ήδη 3 σκυλιά.

“Νομίζω ότι όλοι πρέπει να αισθάνονται άνετα στο να εξερευνούν τα όρια της δημιουργικότητας και της φαντασίας τους. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεγαλώσει σε μια κοινωνία που το αποθαρρύνει αυτό”, ανέφερε ο Άντριου.

“Θεωρώ τον εαυτό μου σκύλο όλες τις ώρες της ημέρας αλλά δεν κάνω το παιχνίδι των ρόλων κάθε μέρα”, ανέφερε ο Τόνι.

“Συνήθως μπαίνω σε αυτόν τον ρόλο μερικές φορές τον μήνα και όταν το κάνω πηγαίνουμε σε κάποια εκδήλωση ή κάποιο κλαμπ”, πρόσθεσε.

“Για μένα δεν είναι σeξουαλικό αλλά εμπεριέχει μια μορφή οικειότητας γιατί με βάζει σε μια ευάλωτη θέση.”

“Πρακτικά αυτό που κάνω είναι να τον βοηθάω να εκπληρώνει την φαντασίωσή του κάνοντας τον ιδιοκτήτη του. Του δίνω νερό και του λέω πότε είναι η ώρα να ηρεμήσει”, ανέφερε ο Άντριου.

Μάλιστα, ο Τόνι έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς για παιχνίδι ρόλων.

Ο Τόνι μαζί με 2 από τα σκυλιά του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ο Τόνι χωρίς την στολή του μαζί με τα 3 σκυλιά του.

Ο Τόνι ντυμένος με την στολή του σκύλου σε μια εκδήλωση.

“Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να δοκιμάσουν μια φορά το παιχνίδι ρόλων και αν τους αρέσει να το δοκιμάσουν και δεύτερη φορά”, ανέφερε ο Τόνι.

Ο Τόνι με την μπάλα που χρησιμοποιεί για να παίζει όταν υποδύεται τον σκύλο.

Ο Τόνι φορώντας ολόκληρη την στολή του.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News