Τρανσέξουαλ μπαμπάς δεν δίνει φύλο στο μωρό του για να αποφασίσει μόνο του

14 Δεκεμβρίου, 2017 5:20 ΜΜ
More videos

Ένας τρανσeξουαλ άντρας μόλις μοιράστηκε με τον κόσμο τις πρώτες φωτογραφίες μετά την γέννηση του μωρού του – πριν από 4 χρόνια ξεκίνησε την μετάβαση του για να γίνει άντρας.

Ο 30χρονος Κάσι Σάλιβαν γέννησε με καισαρική καλωσόρισε στον κόσμο τον μικρό Φοίνιξ.

Ο φοιτητής της διοίκησης επιχειρήσεων προσπαθούσε καιρό να κάνει παιδί με τον Στίβεν, τον 27χρονο σύντροφό του, και τελικά κατάφερε να συλλάβει τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν έκανε ένα διάλειμμα από αρσενικές ορμόνες που έπαιρνε λόγω υγείας.

Ο Κάσι έχει ήδη ένα παιδί, τον 5χρονο Γκρέισον, τον οποίο γέννησε όταν ήταν ακόμα γυναίκα.

Παρά τους διαδικτυακούς εκφοβισμούς και τις κοροϊδίες, ο Κάσι μίλησε στην DailyMailTV για να καταρρίψει το στίγμα γύρω από την γονεϊκότητα των τρανσeξουαλ.

Ο Κάσι αποκάλυψε ότι εκείνος και ο Στίβεν σχεδιάζουν να μεγαλώσουν το παιδί χωρίς φύλο, ώστε να μπορεί να αποφασίσει μόνος του το φύλο του όταν μεγαλώσει.

Δείτε το βίντεο.

Ο Κάσι γέννησε τον γιο του στις 11 Νοεμβρίου, 4 χρόνια μετά την αλλαγή του σε άντρα.

Ο Κάσι αποκάλυψε ότι εκείνος και ο Στίβεν (πάνω αριστερά) σχεδιάζουν να μεγαλώσουν το παιδί χωρίς φύλο, ώστε να μπορεί να αποφασίσει μόνος του το φύλο του όταν μεγαλώσει.

“Η στιγμή που γεννήθηκε το μωρό και άκουσα το κλάμα του είναι απερίγραπτη. Μου φαίνεται απίστευτο που εγώ έφερα στην ζωή αυτό το μικρό πλάσμα. Μετά από 26 εβδομάδες πρωινών ναυτιών, ήρθε αυτή η μαγική στιγμή”, ανάφερε ο ίδιος.

Εδώ φαίνεται ο υπέρηχος του μωρού του Κάσι. Ο ίδιος ανέφερε ότι το δέσιμο που ένιωσε με το παιδί του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ως τρανσeξουαλ άντρας ήταν ένα “καταπληκτικό φαινόμενο” και ήταν πιο χαρούμενη εμπειρία από την πρώτη του εγκυμοσύνη, καθώς δεν μπορούσε να αποδεχτεί την γυναικεία του φύση.

“Κάποιοι άνθρωποι ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι γέννησα, αλλά δεν επικοινωνώ μαζί τους, ούτε τους απαντάω. Όταν βλέπω τέτοια σχόλια, απλά τα διαγράφω”, ανέφερε ο Κάσι.

Ο Κάσι πίστευε ότι η πρώτη του εγκυμοσύνη θα τον βοηθούσε να έρθει σε επαφή με την γυναικεία του φύση, αλλά τελικά ένιωσε “αβοήθητος.” Παρουσιάστηκε ως τρανσeξουαλ, όταν ο μεγάλος του γιος ήταν 3 ετών.

Ο Κάσι και ο Στίβεν γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο και ταίριαξαν αμέσως.

Στην αρχή, ο Κάσι ένιωθε άβολα όταν έβγαινε έξω ως άντρας, γιατί οι άνθρωποι τον κοίταζαν επίμονα. Ο Κάσι (αριστερά ως γυναίκα) υποστηρίζει ότι ήξερε πως ήταν άντρας από πολύ νεαρή ηλικία. Έκανε διπλή μαστεκτομή το 2013.

O Κάσι και ο Στίβεν θα μεγαλώσουν το παιδί τους χωρίς φύλο, παίρνοντάς του παιχνίδια πολλών ειδών και ουδέτερα ρούχα, για να μπορεί να εκφράζει τον εαυτό του με τον τρόπο που θέλει εκείνος.

“Το φύλο μας και η ταυτότητά μας δεν έχουν καμία σχέση με τους κοινωνικούς ρόλους των φύλων. Είναι 2 ξεχωριστά πράγματα. Η αρχιτεκτονική του μυαλού δεν αλλάζει σύμφωνα με το χρώμα των ρούχων που φοράει κάποιος ως μωρό”, δήλωσε ο Κάσι.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: