Τρανσέξουαλ έχει κάνει δεκάδες επεμβάσεις για να μεταμορφωθεί σε δράκαινα

27 Φεβρουαρίου, 2018 4:56 ΜΜ
More videos

Μια λάτρης των τατουάζ ισχυρίζεται ότι είναι η πιο “τροποποιημένη τρανσeξουαλ στον κόσμο.”

Η Εύα Τιαμάτ Μέδουσα από το Τέξας έχει ξοδέψει πάνω από 60.000 δολάρια για να μοιάζει με δράκο. Έχει διχαλωτή γλώσσα, τατουάζ που μοιάζουν με δέρμα δράκου και 8 κέρατα στο κεφάλι της.

Το 1997, η Εύα ζούσε σαν άντρας και εργαζόταν ως αντιπρόεδρος σε μια από τις κορυφαίες τράπεζες των ΗΠΑ. Ωστόσο, μια θετική διάγνωση σε ένα τεστ HIV την έκανε να αλλάξει πορεία ζωής και να πάρει την απόφαση να μην “πεθάνει ως άνθρωπος.”

Αφήνοντας πίσω της τον κόσμο των επιχειρήσεων, αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε ερπετό. Η ίδια ισχυρίζεται ότι όταν την παράτησαν οι γονείς της σε ηλικία 5 ετών “αναγεννήθηκε” με την φροντίδα του ερπετού “Κροταλίας ο στυγερός.”

Η μεταμόρφωσή της ξεκίνησε κάνοντας τατουάζ που μοιάζουν με δέρμα φιδιού και συνέχισε με την αναμόρφωση της μύτης της και την αφαίρεση των αυτιών της. Επίσης, άλλαξε μόνιμα το λευκό των ματιών σε πράσινο.

“Για μένα η μεταμόρφωσή μου είναι το καλύτερο ταξίδι της ζωής μου. Υπάρχουν βαθιές αιτίες και έννοιες που με οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή”, ανέφερε η ίδια.

Η Εύα όταν ζούσε σαν άντρας με το όνομα Ρίτσαρντ Χερνάντεζ.

“Έχω δυο μαμάδες: την βιολογική μου μητέρα και την άλλη από την δεύτερη γέννησή μου από γονείς-ερπετά, δηλαδή τους κροταλίες.”

“Ελπίζω ότι η ιστορία μου θα βοηθήσει και άλλους ανθρώπους. Όχι μόνο όσους έχουν περάσει δύσκολα, αλλά και όσους έχουν χάσει την ελπίδα τους”, ανέφερε η Εύα.

“Η σημαντικότερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να πεθάνω σε αυτόν τον κόσμο ως άνθρωπος. Όσο υπέροχοι και καλοί και αν είναι οι άνθρωποι σε σύγκριση με άλλα είδη είναι πιο καταστροφικοί και μισητοί.”

Με τον καιρό μεταμορφώνεται στο ερπετό που πάντα ήθελε να γίνει.

“Θέλω να υπάρξει ένας ανοιχτός διάλογος για την τροποποίηση του σώματος και να καταλάβει ο κόσμος πως είναι να ζεις για 53 χρόνια ως ομοφυλόφιλος άντρας και μετά ως τρανσeξουαλ γυναίκα”, ανέφερε η Εύα. 

“Πλέον δεν θεωρώ τον εαυτό μου άνθρωπο. Είμαι άνθρωπος και ερπετό μαζί.”

“Στόχος μου είναι να συνεχίσω την τροποποίηση του σώματός μου μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωσή μου. Αυτό μου δίνει κίνητρο κάθε μέρα να σηκώνομαι από το κρεβάτι μου.”

Πριν την μεταμόρφωσή της η Εύα ήταν αντιπρόεδρος σε μια μεγάλη τράπεζα των ΗΠΑ. Έφυγε από εκεί, όταν βγήκε θετική σε εξετάσεις HIV και φοβήθηκε ότι θα πεθάνει.

Λατρεύει τις τρύπες και γι’ αυτό έχει πάρα πολλές στο πρόσωπό της.

Προς το παρόν, έχει ξοδέψει 60.000 δολάρια για την μεταμόρφωσή της και σκοπεύει να ξοδέψει πολλά ακόμα για να πετύχει τον στόχο της.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: