Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
διεθνήΤραγουδίστρια ντρεπόταν να… αεριστεί μπροστά στο νέο αγόρι της - Στο νοσοκομείο...

Τραγουδίστρια ντρεπόταν να… αεριστεί μπροστά στο νέο αγόρι της – Στο νοσοκομείο με τυμπανισμό

Η τραγουδίστρια βέβαια μπορεί να ντρεπόταν να αεριστεί μπροστά στο νέο της αγόρι, αλλά μετά δεν τνράπηκε να μοιραστεί την εμπειρία της με τα 17,5 εκατομμύρια ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 27χρονη τραγουδίστρια από τη Βραζιλία, Viviane de Queiroz Pereira, γνωστή και ως pocah, στην πατρίδα της παραλίγο να πεθάνει στο πρώτο της ραντεβού με τον νέο της αγόρι.

Όλα κυλούσαν ειδυλλιακά και το νέο ζευγάρι μετά από ένα ρομαντικό δείπνο και πολύ κρασί κατέληξε στο σπίτι του άνδρα για να συνεχίσει την καυτή ερωτική βραδιά.

viv8 600x542 1

Η Viviane με το που έφτασαν στο σπίτι και πριν από τις περιπτύξεις άρχισε να νιώθει πόνο στην κοιλιά. Σε λίγο – και ενώ οι περιπτύξεις είχαν αρχίσει- ήθελε να αεριστεί.

Δεν το έκανε όμως για να μην χαλάσει τη βραδιά αλλά και γιατί ντρεπότν.

viv7 viv3

«Σφιγγόταν» και κρατούσε μέσα της τα αέρια. Και αυτό συνεχιζόταν. Κατά τα ξημερώματα πια, όταν η βραδιά είχε τελειώσει, η κοιλιά της είχε γίνει ένα μικρό τούμπανο.

viv6 480x600 1

Οι πόνοι που την έπιασαν ήταν αφόρητοι και είχε διπλωθεί στα δυο. Οπότε ζήτησε από το νέο της αμόρε να την πάει σε κάποιο νοσοκομείο, όπως και έγινε.

viv5 600x600 1

Οι γιατροί κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και τελικά κατάφεραν να τη σώσουν.

Μοιράστηκε την εμπειρία με 17,5 εκατομμύρια ανθρώπους

Η Viviane, μπορεί να ντρεπόταν να αεριστεί μπροστά στον φίλο της αλλά δεν ντράπηκε καθόλου να μοιραστεί την εμπειρία της με τα 17,5 εκατομμύρια ακολούθους που έχει στο instagram. 

Οπότε στήθηκε μπροστά στην κάμερα και άρχισε να εξιστορεί τι είχε συμβεί, με τη νουθεσία προς όλους «να μην κρατάτε τα αέρια σας, είναι επικίνδυνο».

viv2 600x337 1

Η ίδια είπε: «Ξύπνησα ξημερώματα με έντονους πόνους στο στομάχι και κατέληξα στο νοσοκομείο. Κορίτσια τώρα είμαι καλά. Πήρα τα φαρμακά μου. Εχω μια συμβουλή για σας: Μην ντρέπεστε να αερίζεστε μπροστά στους άντρες σας. Αυτό που είναι πραγματικά ντροπιαστικό είναι να σας πάει στο νοσοκομείο με την κοιλιά τούμπανο και την διάγνωση για παγιδευμένα αέρια. Από τώρα και στο εξής τέρμα οι ντροπές. Θα αερίζομαι ελεύθερα, όπως και εκείνος».

Τα πιο σημαντικά