Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤραγωδία στο Αιγάλεω - Νεκρός ο Αντιδήμαρχος Μάριος Μαζαράκης

Τραγωδία στο Αιγάλεω – Νεκρός ο Αντιδήμαρχος Μάριος Μαζαράκης

Σοκ στο Αιγάλεω, καθώς το πρωί της Τρίτης 23ης Νοεμβρίου 2021, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω Μάριος Μαζαράκης.

Το πρωί κατά τις 8.30, ο Μάριος Μαζαράκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον άλλο Αντιδήμαρχο της πόλης μας, Τάκη Μανδραφλή, προκειμένου να οργανώσουν κάποιες εργασίες σχετικά με συνεργεία.

Εν συνεχεία ο Μάριος Μαζαράκης, λίγο πριν φύγει από την οικία του για το καθημερινό βαρύ του πρόγραμμα, ήπιε καφέ με την γυναίκα του Ελευθερία, και ξαφνικά υπέστη ανακοπή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ο Μάριος Μαζαράκης έφυγε σε ηλικία μόλις 47 ετών, αφήνοντας πίσω τις τρεις (3) γυναίκες της ζωής του, την σύζυγο του Ελευθερία και τις αγαπημένες του κόρες.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω με καταγωγή από Κεφαλλονιά και Μ. Ασία. Τέλειωσε το 1ο Λύκειο Αιγάλεω. Ήταν ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της κατασκευής έργων πρασίνου και απολυμάνσεων. Είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 έως το 2014. Είχε διατελέσει Εντεταλμένος Σύμβουλος στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δ. Αιγάλεω, Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δ. Αιγάλεω (2010-2012), Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Αιγάλεω (2013-2014), Μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δ. Αιγάλεω, καθώς και Αντιπρόεδρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ευαγγελίστρια».

Εξελέγη στις εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Γκίκα και από τότε ήταν Αντιδήμαρχος Χωροταξίας κτλ.

260067255 4974162692614338 4999183453213348271 n

Ανακοίνωση του Δημάρχου:

Στην κεντρική σελίδα του Δήμου αναρτήθηκε ανακοίνωση για τον αδόκητο χαμό του Μάριου Μαζαράκη.

Αναλυτικά:

Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος και το Δημοτικό Συμβούλιο, με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι έφυγε από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αιγάλεω, Μάριος Μαζαράκης.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του προκάλεσε οδύνη σε όλους.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του, για το θάνατο του Μάριου Μαζαράκη.

”Ο Μάριος Μαζαράκης υπήρξε υπόδειγμα ήθους, ακεραιότητας, ταπεινότητας και ανθρωπιάς. Προσέφερε με ευσυνειδησία, διορατικότητα και ήθος, πολύτιμες υπηρεσίες στον τόπο του, για τον οποίο εργάστηκε σκληρά μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του”, ανέφερε συγκλονισμένος ο Δήμαρχος για την απώλεια του στενού συνεργάτη του.

Τα πιο σημαντικά