Τραγωδία στην Πάτρα: Βρέφος 19 ημερών «έσβησε» ενώ κοιμόταν δίπλα στη μαμά του

20 Ιουνίου, 2022 12:24 ΜΜ
More videos

Τα γέλια και οι χαρές του ερχομού ενός μωρού την 1η Ιουνίου μετατράπηκαν σε θρήνο και ανείπωτο πόνο 19 μέρες αργότερα καθώς το άτυχο αγγελούδι “‘εσβησε” ενώ κοιμόταν δίπλα στη μαμά του.

ΠΩΣ ΤΟ 19 ΗΜΕΡΩΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ “‘ΕΣΒΗΣΕ” ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ

To βρέφος των 19 ημερών έχασε τη ζωή του μάλλον από παθολογικά αίτια που απομένει να επιβεβαιωθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε οικία της Κάτω Αχαΐας, την ώρα που κοιμόντουσαν η 21χρονη μητέρα και το αγγελούδι στο ίδιο κρεβάτι αναφέρει το pelop.gr.

Η νεαρή μητέρα αντιλήφθηκε κάποια στιγμή ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Εκλήθη, παράλληλα, το ΕΚΑΒ και το μωρό διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το νεογνό γεννήθηκε την 1η Ιουνίου και επί 7 ημέρες ήταν σε θερμοκοιτίδα με σοβαρή λοίμωξη, ενώ την Δευτέρα 27 Ιουνίου επρόκειτο να υποβληθεί σε ενδοσκόπηση κρανίου.

Σύμφωνα με το pelop.gr, όλες οι λεπτομέρειες της τραγικής απώλειας διερευνήθηκαν από το Αστυνομικό τμήμα Αχαΐας και σύμφωνα με βάσιμες, διασταυρωμένες και σαφείς ενδείξεις τα αίτια του θανάτου έχουν σοβαρό παθολογικό υπόστρωμα…