Τραγωδία στην Ανδραβίδα: «Ο 12χρονος μας έφερε κλαίγοντας το μωρό παγωμένο»

4 Μαρτίου, 20223:29 ΜΜ

“Μας έφερε παγωμένο και χτυπημένο το αδερφάκι του”, λέει στο newsit.gr ο Ελευθέριος Ματζώρος από την Ανδραβίδα, στο συνεργείο του οποίου έσπευσε το 12χρονο αγόρι της πενταμελούς οικογένειας μόλις αντίκρυσε την οικογένειά του δολοφονημένη.

Ο 12χρονος φαίνεται πως δεν έπεσε κι αυτός θύμα δολοφονίας, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν στο σπίτι του στην γειτονιά της Ανδραβίδας. Οι στιγμές που ακολούθησαν όταν ο 12χρονος μπήκε μέσα στο σπίτι του και είδε να κείτονται νεκρά τα δυο αδερφάκια του, αλλά και η μητέρα μαζί με τον πατριό του συγκλονίζουν και λυγίζουν ακόμα και τους πιο δυνατούς.

Το ανήλικο αγόρι με το βλέμμα του χαμένο και τα δάκρυά του να κυλούν στα μάγουλά του πήρε στα χέρια του το μόλις 2,5 ετών νεκρό αδερφό του και βγήκε στους δρόμους ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες και τους περαστικούς. Σταμάτησε έξω από το συνεργείο του κ. Ματζώρου, το οποίο βρίσκεται 70 μέτρα από το σπίτι τους και ζήτησε βοήθεια.

«Ήρθε το 12χρονο παιδάκι από το σπίτι του, γύρω στις 6:30 με 7, φωνάζοντας “βοήθεια-βοήθεια”. Εμείς ήμασταν έξω από το μαγαζί, είδαμε το παιδάκι και τους βάλαμε στο μαγαζί να τους βοηθήσουμε. Το 2,5 ετών παιδάκι ήταν ήδη νεκρό. Βάλαμε σε άλλο μέρος το 12χρονο, γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση, χάλια ψυχολογικά, προσπαθήσαμε να το ηρεμήσουμε και του είπαμε να είναι δυνατός και είδαμε ότι το παιδί ήταν νεκρό» λέει στο newsit.gr ο κ. Ματζώρος και συνεχίζοντας συμπληρώνει «ήταν παγωμένο το παιδί και χτυπημένο στο στόμα, φόραγε μόνο ένα πάμπερ και ένα φανελάκι. Πήραμε το ΕΚΑΒ και ήρθε και το πήρε. Είναι κοντά στο να βρουν τον δολοφόνο, απ’ ότι ακούγεται».

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Πηγή: newsit.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News