Τραγωδία στη Λεωφόρο Συγγρού: Ανδρας ανέβηκε στον 8ο όροφο κτιρίου και αυτοκτόνησε

23 Ιουνίου, 2021 4:08 ΜΜ
More videos

Μία αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την Λάμπρου Κατσώνη όταν ένας άντρας αγνώστων στοιχείων ανέβηκε στον όγδοο όροφο κτιρίου από τις σκάλες ασφαλείας και αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στις 03:24 και μάλιστα καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας της περιοχής δείχνοντας τον άτυχο άνδρα να πέφτει από το κτήριο. Σύμφωνα με το Mega ο άνδρας κινήθηκε με γοργά βήματα στις σκάλες, καθώς μέσα σε ένα λεπτό και 43 δευτερόλεπτα κατάφερε να ανέβει οκτώ ορόφους.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ένα περιπολικό καταφτάνει στο σημείο, με τον φάρο να φωτίζει το κτίριο. Τη στιγμή εκείνη ωστόσο συνέβη το αδιανόητο καθώς ο άντρας βούτηξε στο κενό με την κάμερα να καταγράφει την πτώση. Η αστυνομία σύμφωνα με το Mega έχει καταλήξει πως ο άνδρας δεν εργαζόταν στο κτίριο και υποθέτει πως ίσως ο άγνωστος να είχε παρατηρήσει ότι υπήρχε η εξωτερική σκάλα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί η ταυτότητά του, ωστόσο οι αρχές έλαβαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα και να ψάχνουν στις εξαφανίσεις των τελευταίων μηνών προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίησή του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο facebook: