Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤραγωδία στα Τέμπη: Ξεσπά αδελφός θύματος - «Ό,τι και να δώσουν, ο...

Τραγωδία στα Τέμπη: Ξεσπά αδελφός θύματος – «Ό,τι και να δώσουν, ο άνθρωπος δεν γυρίζει πίσω»

«Είμαστε κατεστραμμένοι όλοι», τονίζει ο Γιώργος Κουτσόπουλος

Ο Γιώργος Κουτσόπουλος μίλησε για τον χαμό του αδελφού του στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη και δήλωσε πως ό,τι και να κάνει το κράτος, οι άνθρωποι δεν γυρίζουν πίσω.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κουτσόπουλος, αδελφός του 21χρονου Τάσου, θύματος του δυστυχήματος στα Τέμπη, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την απώλεια του αδελφού του, αλλά και για τις ευθύνες του κράτους.

«Ό,τι και να δώσουν, ο άνθρωπος δεν γυρίζει πίσω. Τι να τα κάνεις αυτά; Είμαστε κατεστραμμένοι όλοι, αυτό έχω να πω», είπε αρχικά.

Αναφορικά με το γεγονός πως το κράτος ήξερε για τα προβλήματα του σιδηροδρόμου, ο Γιώργος Κουτσόπουλος είπε: «Τίποτα, τίποτα, τι να μας πουν; Ότι πήγαιναν τα παιδάκια μας να σπουδάσουν και τα σκότωσαν; Τι να πω; Ήθελαν να τα σκοτώσουν τα παιδιά; Πώς να απαντήσω; Το είχαν στημένο, ήθελαν να το κάνουν; Είναι μπα@@@ το κράτος που ζούμε; Να τους πω ότι θα βρεθεί δικαιοσύνη απ’ όλο τον κόσμο και ότι ο Θεός βλέπει πολλά πράγματα και θα τους κρίνει όλους. Ο Θεός βλέπει, εγώ αυτό μόνο έχω να πω. Ο Θεός βλέπει και κάποια μέρα θα κριθούν όλοι».
Τα πιο σημαντικά