Τραγωδία στα Τέμπη – Συγκλονίζει 22χρονη επιβάτιδα του δεύτερου βαγονιού: «Βλέπαμε μόνο από τις φλόγες που υπήρχαν»

24 Μαρτίου, 20235:11 ΠΜ

Η Ανθή, η 22χρονη επιβάτιδα της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μίλησε στο T-live και στη δημοσιογράφο, Ειρήνη Πεϊβάνη.

Η νεαρή κοπέλα που ταξίδευε με τη φίλη της από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, βγήκε με ελάχιστα τραύματα παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι. Η δραματική περιγραφή της για τις στιγμές μετά τη σύγκρουση συγκλονίζει.

«Ταξίδευα με μία ακόμη φίλη μου προς Θεσσαλονίκη για ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό. Είχαμε κλείσει ηλεκτρονικά τα εισιτήριά μας για το δεύτερο βαγόνι, όπου και καθόμασταν. Απέναντί μας καθόταν που γνωρίσαμε εκείνες τις στιγμές και μας βοήθησε μετά τη σύγκρουση. Εμένα ειδικά να σηκωθώ» είπε αρχικά η Ανθή και πρόσθεσε για τη στιγμή της σύγκρουσης:

«Κατάλαβα ότι με κάτι συγκρουστήκαμε. Ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος κι εκείνη τη στιγμή πετάχτηκα στον αέρα και χτύπησα στο κεφάλι και στα πλευρά μου, όμως ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Σε εμάς υπήρχε απόλυτο σκοτάδι, βλέπαμε μόνο από τις φλόγες που υπήρχαν στα προηγούμενα βαγόνια και άκουγα κάποιον να μου λέει “σήκω, σήκω, πάμε να φύγουμε”. Ήταν το παιδί που καθόταν απέναντί μας. Προσπαθούσε να με σηκώσει, γιατί είχα πέσει και δεν καταλάβαινα τι γινόταν».
Όπως εξομολογήθηκε, όπου κι αν γυρνούσε το βλέμμα της έβλεπε φωτιά και πυκνούς καπνούς: «Ήταν πολύ δύσκολο να ανασάνουμε και ταυτόχρονα επικρατούσε ένας πανικός. Άλλοι φώναζαν για βοήθεια… Ευτυχώς είχαν τη ψυχραιμία κάποιοι και βρήκαν τη ψυχραιμία τι θα κάνουμε και βοήθησαν και τους υπόλοιπους. Όσοι βγήκαμε από το βαγόνι, πηδώντας από το παράθυρο, ήμασταν καλά σχετικά. Γλιτώσαμε από θαύμα και βγήκαμε από εκεί μέσα, χωρίς να έχουμε τραυματιστεί άσχημα».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News